FOOTBALL ANALYSIS

Αυτά έκανε ο Λόβρεν στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: Οι 76 ενέργειες και η απόλυτη κυριαρχία στον αέρα

Αυτά έκανε ο Λόβρεν στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: Οι 76 ενέργειες και η απόλυτη κυριαρχία στον αέρα
Ο Ντέγιαν Λόβρεν INTIME SPORTS

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το SPORT24 σάς παρουσιάζει όσα έκανε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή πριν από το δεύτερο διάλειμμα της χρονιάς, καθώς νίκησε 2-0 στο τέλος τον Λεβαδειακό και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε σαρωτικό ροτέισον σε σχέση με το παιχνίδι με τη Στεάουα, καθώς κράτησε στο αρχικό σχήμα μόνο τον Κοτάρσκι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κάνουν ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα ο Ντέγιαν Λόβρεν και ο Τζόναθαν Γκόμες.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, έχοντας μια πλούσια καριέρα στην πλάτη του, έκανε ένα θετικό ντεμπούτο με βάση το αποτέλεσμα, έχοντας φυσικά περιθώρια βελτίωσης.

Όσα έκανε ο Λόβρεν στο ντεμπούτο του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε τον Λόβρεν στο πλάι του Κόλι σε όλο το παιχνίδι και ο Κροάτης στόπερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 76 ενέργειες με την μπάλα, οι περισσότερες εξ αυτών στον χώρο ευθύνης του, αριστερά στο κέντρο της άμυνας, όπως φαίνεται στο γράφημα της Opta Stats/Perform.

Αυτά έκανε ο Λόβρεν στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: Οι 76 ενέργειες και η απόλυτη κυριαρχία στον αέρα
Οι ενέργειες του Λόβρεν κόντρα στον Λεβαδειακό

Συνολικά είχε 59/66 εύστοχες πάσες και πολύ καλό ποσοστό ακρίβειας στις μακρινές μεταβιβάσεις του, καθώς είχε 9/12 εύστοχες μακρινές μεταβιβάσεις.

Ο 35χρονος στόπερ έδωσε αρκετές μονομαχίες κυρίως με τον Ρομό. Κέρδισε κατά κράτος στον αέρα με 7/8 κερδισμένες μονομαχίες, αλλά δεν βγήκε κερδισμένος σε καμία εξ αυτών στο χορτάρι. Μάλιστασε μια απόπειρα να κλέψει την μπάλα έκανε φάουλ στον Μπάλτσι στη μεσαία γραμμή, με τον Βεργέτη να του δείχνει κίτρινη.

Ως προς την υπόλοιπη αμυντική του συνεισφορά ο Λόβρεν είχε ένα κλέψιμο, ένα "μπλοκ" σε σουτ παίκτη του Λεβαδειακού, ενώ απομάκρυνε τέσσερις φορές την μπάλα για να γλιτώσει κίνδυνο της άμυνάς του. Επιθετικά ολοκλήρωσε το ματς με μια τελική με το κεφάλι στην περιοχή του Λεβαδειακού που δεν βρήκε στόχο.

Ο Κροάτης διεθνής στόπερ έδειξε με το καλημέρα ότι αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον Λουτσέσκου στο κέντρο της άμυνας για τα ματς του πρωταθλήματος, μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Europa League. Ο ίδιος νιώθει καλά και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το ματς.

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ