ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτό είναι το σούπερ deal του Ολυμπιακού με την Πόρτο: Έρχεται Ελλάδα ο Κάρμο

Αυτό είναι το σούπερ deal του Ολυμπιακού με την Πόρτο: Έρχεται Ελλάδα ο Κάρμο
INTIME

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με την Πόρτο, με τον Ντάβιντ Κάρμο να μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Αυτό είναι το σούπερ deal των ερυθρόλευκων με τον Ανγκολέζο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα, ώστε ο Ντάβιντ Κάρμο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός αναμένεται σύντομα στην χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους.

Οι Πειραιώτες έφτασαν σε ένα πραγματικά μεγάλο deal με την Πόρτο. Συγκεκριμένα, η συμφωνία είναι 11.000.000 ευρώ καθαρά συν 4.000.000 μπόνους. Επιπλέον, οι δράκοι διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 10%. Φυσικά, με αυτό το ποσό ο Κάρμο θα γίνει μακράν η πιο ακριβή μεταγραφή στόπερ από ελληνική ομάδα στην ιστορία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ό,τι αφορά στον ποδοσφαιριστή, θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα βάζει στα ταμεία του 1.500.000 ευρώ κάθε χρόνο. Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, αναμένεται να βρίσκεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων κόντρα στην Athens Kallithea για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ