ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αυτοί είναι οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί του Μουρίνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τις προβλέψεις του για την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου προχώρησε ως τα ημιτελικά όπου έβγαλε τα ζευγάρια Πορτογαλία-Βραζιλία και Αργεντινή-Γερμανία.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αφού έκανε τα προγνωστικά του για τις ομάδες που θα περάσουν στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήγε ένα βήμα παρακάτω προβλέποντας τα ζευγάρια των προημιτελικών αλλά και των ημιτελικών.

Ο Πορτογάλος πήγε και με βάση την... καρδιά καθώς βλέπει την Πορτογαλία να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά ενώ θεωρεί ότι στους προημιτελικούς θα ήταν καλή στιγμή να αποκλειστεί η Αγγλία από τη Βραζιλία ώστε οι περισσότεροι παίκτες του να πάνε για διακοπές.

Όσο για την άλλη πλευρά του ταμπλό στην τιτανομαχία ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή επέλεξε την παρέα του Λιονέλ Μέσι ενώ από το Γερμανία-Βέλγιο βλέπει τους Γερμανούς να βρίσκονται σε έναν ακόμη ημιτελικό.

Χαρακτηριστικά τα ζευγάρια του Μουρίνιο στους οκτώ έχουν ως εξής:

Πορτογαλία-Γαλλία

Ισπανία-Αργεντινή

Βραζιλία-Αγγλία

Γερμανία-Βέλγιο

Ενώ τα ζευγάρια του Πορτογάλου προπονητή στα ημιτελικά είναι:

Πορτογαλία-Βραζιλία

Αργεντινή-Γερμανία

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ