ΑΡΗΣ

Αυξημένη ζήτηση

Αυξημένη ζήτηση
Αρης οπαδοι

Με το "καλημέρα" της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, η ζήτηση είναι αυξημένη

Όπως όλα δείχνουν η ζήτηση των εισιτηρίων κάθε μέρα που θα περνά θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και με δεδομένη την εικόνα των φιλικών στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το απόγευμα του Σαββάτου στις κερκίδες του αναμένεται να βρεθούν και πάλι χιλιάδες φίλαθλοι του Άρη.
Στα αγωνιστικά ο Χουάν Κάρλος Ολίβα είδε με ικανοποίηση χθες τους Σέρχιο Κόκε και Αβραάμ Παπαδόπουλο να επιστρέφουν ενώ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ισπανό τεχνικό και με την περίπτωση του Σπύρου Γόγολου.

Ο έμπειρος αμυντικός που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από το φιλικό της Κυριακής με τον ΟΦΗ αναμένεται να μπει από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε χθες.

Ο Γόγολος μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και στην αποστολή του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, σε αντίθεση με τον Γιώργο Κολτσίδα που θα απουσιάσει λόγω του ότι θα εκτίσει την μια αγωνιστική της τιμωρίας του από το περσινό πρωτάθλημα.

Ο Τρικαλινός αμυντικός του Άρη θα πρέπει να σημειωθεί ότι στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού είναι τραυματίας.

Στα μεταγραφικά σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο 20χρονος διεθνής Ισπανός Σίτο Ριέρα με τον οποίο υπάρχει από χθες προφορική συμφωνία ενώ ανοιχτό παραμένει πάντα και το θέμα του διεθνή Βολιβιανού Λίγκμαν Γκουτιέρεζ.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ