ΤΣΕΛΣΙ

Αζάρ: "Χαίρομαι που με συγκρίνουν με τον Μέσι"

Αζάρ: "Χαίρομαι που με συγκρίνουν με τον Μέσι"
Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ δήλωσε πως είναι υπερβολικό να ισχυριστεί πως είναι το ίδιο καλός με τον Λιονέλ Μέσι, όμως, δεν έκρυψε πως κολακεύεται από τη σύγκριση με τον Αργεντινό (vid).

Χαρούμενος για το γεγονός πως πολλοί τον βάζουν στην ίδια κατηγορία με τον Λιονέλ Μέσι είναι ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος αυτό το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στην Τσέλσι και πλέον είναι έτοιμος να δείξει πως δεν είναι απλώς ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Στα γήπεδα της Γαλλίας ήταν εντυπωσιακός και γι' αυτό υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν πως ο 21χρονος μπορεί να φανεί ακόμα και αντάξιος του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου, του Μέσι. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στη "Sun" χαρακτήρισε υπερβολικούς αυτούς τους ισχυρισμούς, τονίζοντας πάντως πως η σύγκριση τον κολακεύει.

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και είναι λίγο υπερβολικό να πω ότι είμαι εξίσου καλός. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος αν ο κόσμος βλέπει ομοιότητες ανάμεσα σ' εμάς τους δύο".

"Η σύγκριση με τον Μέσι δείχνει τι μπορώ να πετύχω με την Τσέλσι παρά τα εμπόδια που θα υπάρχουν. Ο προπονητής, όμως, είναι αυτός που θα αποφασίσει αν έχω έναν ρόλο ανάλογο με εκείνον του Μέσι στην Μπάρτσα, αλλά εγώ θέλω να πετύχω με τον τρόπο του Εντέν Αζάρ".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ