ΑΡΣΕΝΑΛ

Bενγκέρ: "Στην αρχή του λόφου"

Bενγκέρ: "Στην αρχή του λόφου"
βενγκερ

H σεζόν κλείνει με αρνητικό απολογισμό για την Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες" έμειναν εκτός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη εβδομάδα

Ο Αρσέν Βενγκέρ, παρότι δέχτηκε κριτική, δεν απογοητεύεται. Θεωρεί δίκαιο τον αποκλεισμό από την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπως χαρακτήρισε την Μάντσεστερ και δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της 'Άρσεναλ.
" Υπάρχει απογοήτευση αλλά δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες, καθώς όταν φτάνεις στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικό να κρατάς ψηλά την αυτοεκτίμηση.

Έχουν δείξει ότι διαθέτουν πολλές ικανότητες για να φτάσουν εκεί που έφτασαν. Για εμένα είναι δύσκολο να δώσω ξανά κίνητρο σε αυτούς τους παίκτες αλλά επίσης δύσκολο είναι να κρατήσω την πίστη, την επιθυμία και την χαρά για το παιχνίδι στην ομάδα. Είναι δύσκολο αλλά αυτή η ομάδα δεν έχει πρόβλημα νοοτροπίας. Έχουν απογοητευτεί, ωστόσο είναι προσυλωμένοι στις υποχρεώσεις τους.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η κριτική είναι πολύ εύκολη αλλά για να φτάσουμε εδώ έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε καλή ομάδα. Δεν ζήτησα από τους οπαδούς της ομάδας υπομονή. Προσπαθώ για το καλύτερο με τις δικές μου δυνάμεις. Μπορώ να καταλάβω αν ο κόσμος δεν αποδέχεται τα αποτελέσματα της ομάδας.





Απλά προσπαθώ για το καλύτερο και να πάρω το μάξιμουμ της απόδοσης των παικτών. Αλλά και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει τι έχουμε κάνει, φτάσαμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχουμε χάσει ματς από τον περασμένο Νοέμβρη.

Χάσαμε από μία ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς. Δεν υπάρχει θέμα ντροπής. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα καθώς είμαστε νέα ομάδα. Δεν βρισκόμαστε στην κορυφή του λόφου αλλά στην αρχή".




TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ