ΤΣΕΛΣΙ

Bye-bye από Λάμπαρντ;

Bye-bye από Λάμπαρντ;
Λάμπαρντ-Τσέλσι

Το αποψινό παιχνίδι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ενδέχεται να είναι το τελευταίο του Άγγλου μέσου με τη μπλε φανέλα, όπως αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος

Αιτία του επικείμενου διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συγεκριμένων εντύπων, είναι το "ναυάγιο" που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου μέσου, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2009.
Η διοίκηση των Λονδρέζων φέρεται να έχει προσφέρει στον Λάμπαρντ ετήσιο συμβόλαιο ύψους 7 εκ.λιρών, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου, με τους σύμβουλους του παίκτη να ισχυρίζονται ότι ο ίδιος απορρίπτει προσφορά που είναι οικονομικά μικρότερη, από αυτά που κερδίζουν οι Μπάλακ και Σεβτσένκο (130.000 λίρες την εβδομάδα ο μισθός τους).

"Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ σε παίκτη, όμως ο Φρανκ την απέρριψε", δήλωσε χαρακτηριστικά ανώνυμη πηγή, που σχετίζεται με τα της Τσέλσι

Αυτό που απομένει να δούμε είναι ο διεθνής Άγγλος μέσος θα θελήσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους, και να επιλέξει ο ίδιος την ομάδα της αρεσκείας του το 2009 (στην περίπτωση αυτή δεν θα μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της Τσέλσι) ή θα δώσει ένα ποσό της τάξης των 8 εκ.λιρών προκειμένου να εξαγοράσει τα δύο τελευταία χρόνια που τον δεσμεύουν με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που θελήσει να φύγει, έχει εννεά ημέρες στη διάθεσή του μέχρι να καταβάλλει αυτό το ποσό και να αποκτήσει την... ελευθερία του.






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ