LA LIGA

Χαλαρά 5 γκολ η Μπαρτσελόνα

Χαλαρά 5 γκολ η Μπαρτσελόνα
μέσι ετο'ο

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε πολύ εύκολα την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο "Καμπ Νου" με 5-0 και συνεχίσει την προέλασή της στην Πριμέρα Ντιβισιόν (videos)

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε τον... χορό των γκολ στο 21' και από εκεί και πέρα Τιερί Ανρί και Σάμουελ Ετο'ο πέτυχαν από δύο γκολ, από μία φορά ο καθένας σε κάθε ημίχρονο.
Ο Καμερουνέζος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 86' με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Αρανθούμπια και αποβλήθηκε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Τσάβι, Γιάγια Τουρέ (70' Ινιέστα), Κεϊτά, Μέσι, Ανρί, Ετο'o.
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ: Αρανθούμπια, Μανουέλ Πάμπλο, Λόπο, Ζε Κάστρο, Φιλίπε Λουΐς, Σέρτζιο, Χουάν Ροντρίγκες, Βέρντου, Κρίστιαν (63' Ντε Γκουζμάν), Γκουαρδάδο (28' Λαφίτα), Μποντίπο (75' Ρίκι).

Σεβίλλη - Νουμάνθια 1-0


Ο Ρενάτο έδωσε την λύση στο 80' για την Σεβίλλη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" κόντρα στην Νουμάνθια, ο οποία από το 51' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότρερο λόγω της αποβολής του Σίσμα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 και διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση, 12 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Χάβι Βάρας, Μοσκέρα, Πριέτο, Εσκουντέ, Ντραγκουτίνοβιτς, Ντούσερ, Ρενάτο, Χέσους Νάβας, Ντιέγκο Κάπελ, Λουΐς Φαμπιάνο, Κανουτέ (62' Σεβαντόν).
ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: Χουάν Πάμπλο, Χουάνρα, Σέρτζιο Ορτέγκα, Μπόρις, Σίσμα, Ναγκόρε, Ντίμας, Μπριτ (56' Μπελβίς), Ντελ Πίνο, Μπαρκέρο, Γκοϊρία (75' Αράντα).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Μπαρτσελόνα - Ντεπορτίβο 5-0 (21' Μέσι, 27' και 82' Ανρί, 41' και 86' Ετο'ο)
Σεβίλλη - Νουμάνθια 1-0 (80' Ρενάτο)

Κυριακή
Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα (18:00)
Βαγιαδολίδ - Μπέτις
Χετάφε - Σανταντέρ
Βιγιαρεάλ - Μαγιόρκα
Μάλαγα - Εσπανιόλ
Ουέλβα - Χιχόν
Μπιλμπάο - Βαλένθια (20:00)
Αλμερία - Ατλέτικο (22:00)

Μπαρτσελόνα - Ντεπορτίβο 5-0











Σεβίλλη - Νουμάνθια 1-0










































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ