ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαλάρωμα και ρεπό στον Παναθηναϊκό

Χαλάρωμα και ρεπό στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά την Δευτέρα το πρωί μετά την επιστροφή τους από την Θεσσαλονίκη ενώ ο Γιάννης Αναστασίου τους χορήγησε ρεπό μέχρι την Πέμπτη. Έξτρα άδεια σε Νάνο και Φιγκερόα.

Απευθείας στο Κορωπί για προπόνηση πήγε τους ποδοσφαιριστές του ο Γιάννης Αναστασίου μετά την άφιξη του Τριφυλλιού από την Θεσσαλονίκη καθώς ο 40χρονος τεχνικός επιθυμεί μετά από κάθε ματς οι παίκτες του να κάνουν αποθεραπεία.

Παράλληλα μετά το τέλος της προπόνησης τους ανακοίνωσε ότι θα έχουν ρεπό τις επόμενες δυο μέρες και θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Πέμπτη το πρωί.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι πράσινοι που εξασφάλισαν έξτρα άδεια όπως ο Νάνο που δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας και απουσίασε για προσωπικούς λόγους καθώς και ο Φιγκερόα.

Ο Ισπανός θα επιστρέψει την Πέμπτη αλλά ο Αργεντινός θα είναι ελεύθερος μέχρι την Κυριακή και το πιθανότερο είναι ότι μετέβη στην Αργεντινή για να βρεθεί δίπλα στην εγκυμονούσα σύζυγο του.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με τελειώματα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ταμπάκης και Αποστολόπουλος.

Απουσίαζαν οι διεθνείς

Από την προπόνηση απουσίασαν και οι διεθνείς του Παναθηναϊκού με τον Καπίνο να ενσωματώνεται στην Εθνική Ανδρών και τους Μαρινάκη, Λαγό, Καρέλη και Τριανταφυλλόπουλο στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα ο Σίλντενφελντ αναχώρησε για την Κροατία προκειμένου να ενταχθεί και αυτός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ