ΠΑΟΚ

Χάλασε στο οικονομικό του Νουαφόρ

Χάλασε στο οικονομικό του Νουαφόρ
νουαφορ

Χάλασε η μετακίνηση του Τζόσεφ Νουαφόρ στον "Δικέφαλο", καθώς δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" στο οικονομκό

Ο Νιγηριανός επιθετικός του ΟΦΗ, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης οδεύει στην ολοκλήρωσή της, ουσιαστικά με τις δηλώσεις του όλες αυτές τις τελευταίες μέρες έδειχνε έτοιμος να γίνει κάτοικος Τούμπας. Κάτι ανάλογο είχε διαφανεί και από τις τελευταίες δηλώσεις του Κύπριου εκπροσώπου του Νουαφόρ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, όπου είχε αφήσει να εννοηθεί πως το μόνο που απέμενε ήταν η ταύτιση στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Αν δηλαδή αυτό θα ήταν για τρία –όπως είχε διαρρεύσει– ή για δύο χρόνια.

Η παρουσία του κ. Μιχαηλίδη εξάλλου στην Θεσσαλονίκη από προχθές ουσιαστικά προμήνυε την συμφωνία του Νουαφόρ με τον ΠΑΟΚ. Τελικώς όμως αυτή δεν επιτεύχθηκε αφού σήμερα υπήρξε διαφωνία όπως έγινε γνωστό στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας.

Με βάση πάντως τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει όλο αυτό το διάστημα για τον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου απομένει να φανεί πλέον τι μέλλει γενέσθαι με τους Κόβατς και Μιλοβάνοβιτς ενώ για μία ακόμη φορά ακούστηκε το όνομα του ομογενή Γιάννη Μασμανίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής μέρας αυτό περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο της Τούμπας (10:30). Φρούνζα και Γλύκος απουσιάζουν δικαιολογημένα από τις προπονήσεις ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Αραμπατζής και Χαραλάμπους.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα τις τιμές των εισιτηρίων για το διεθνές φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (03/05, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας Αϊντχόβεν.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής: Θέσεις V.I.P.: 30 ευρώ, Θύρες 1, 2 και 3: 15 ευρώ ενώ για το υπόλοιπο γήπεδο θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ