ΑΓΓΛΙΑ

Χάλασε του Μπόιντ στην Μπέρμπιγχαμ

Χάλασε του Μπόιντ στην Μπέρμπιγχαμ
μπόιντ

Η Μπέρμπιγχαμ δεν τα βρήκε με τον Κρις Μπόιντ και φαίνεται να χαλάει η μετεγγραφή του από την Ρέιντζερς

Ο αγγλικός σύλλογος τα είχε βρει με τον σκωτσέζικο περίπου στα 3 εκατομμύρια λίρες και μάλιστα είχε κανονιστεί και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο ποδοσφαιριστής σήμερα.
Τελικά δεν τα βρήκε με την ομάδα της Championship στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και έτσι ο τεχνικός, Άλεξ ΜακΛις, ανακοίνωσε πως η συμφωνία χάλασε.

"Το θέμα είναι πως είχαμε συζητήσεις με τον Κρις και τους εκπροσώπους του χτες και ήμασταν μίλια μακριά", τόνισε ο προπονητής της Μπέρμπιγχαμ.

"Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι συζητήσεις να ολοκληρωθούν και μην υπάρχει συμφωνία. Νομίζαμε ότι κάναμε μία καλή προσφορά, είχαν το δικαώμα να ζητήσουν ότι θέλουν και το σεβαστήκαμε αυτό, αλλά από αυτά που γνωρίζω το ζήτημα έχει τελειώσει".

"Πρέπει να προχωρήσω. Αν κάποιος έρθει στο γραφείο μου αυτό το απόγευμα, ένας παίκτης που θα πιστεύω πως μπορεί να κάνει την διαφορά και είναι μέσα στα δεδομένα του μπάτζετ, τότε θα κάνω την κίνηση. Πρέπει να κάνω το καλύτερο για την Μπέρμπιγχαμ και για τους οπαδούς της".

Ο Κρις Μπόιντ είχε αποκτηθεί από την Ρέιντζερς όταν προπονητής σε αυτήν ήταν ο Άλεξ ΜακΛις, ενώ φέτος είναι μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 18 γκολ και τον Γιώργο Σαμαρά της Σέλτικ να τον ακολουθεί με 12.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ