ΑΡΗΣ

Χάλασε του Ριέρα

Χάλασε του Ριέρα
ριερα

Η χθεσινή προφορική συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον διεθνή 20χρονο επιθετικό από την δεύτερη ομάδα Μπαρτσελόνα Σίτο Ριέρα όπως αποδείχτηκε δεν ήταν αρκετή για να τον χρίσει ποδοσφαιριστή του

Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν μετέβη στον Άγιαξ, ανανέωσε με την Εσπανιόλ και παράλληλα ζήτησε να έχει για συμπαίκτη του τον αδερφό του Σίτο Ριέρα. Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μην ετοιμάσει τις βαλίτσες του όπως αναμενόταν για την Θεσσαλονίκη και να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.
Κι αν ο Ριέρα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί με τον διεθνή Βολιβιανό Λίμπεργκ Γκουτιέρεζ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται σε αυτή το μεσημέρι της Παρασκευής και ίσως μάλιστα να παρουσιαστεί στο περιθώριο της Συνέντευξης Τύπου του Χουάν Κάρλος Ολίβα για το παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ