ΑΡΗΣ

Χαλκιάς: "Ένα νέο ξεκίνημα"

Χαλκιάς: "Ένα νέο ξεκίνημα"
Χαλκιάς, Χαβίτο, Αρης

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη, Κώστας Χαλκιάς δήλωσε: "Ένα νέο ξεκίνημα"

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αξίζαμε την νίκη, θα έπρεπε και ο διαιτητής να είναι σε καλύτερη μέρα. Το πέναλτι του Πάουλο Κόστα ήταν καθαρό, θα ήταν ένα σφύριγμα το οποίο ίσως να μας έδινε την νίκη", τόνισε για το χθεσινό παιχνίδι για να αναφερθεί στη συνέχεια και στην συνάντηση που ακολουθεί με το Αιγάλεω στο "Κλεάνθης Βικελίδης":

"Βέβαια κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω, το οποίο είναι κρίσιμο και η νίκη είναι μονόδρομος".

Τι είπε πάντως για τις 11 μέχρι τώρα ισοπαλίες του Άρη; "Οι ισοπαλίες σίγουρα δεν δείχνουν το ποδόσφαιρο που παίζουμε, η ομάδα παίζει εξαιρετικά και σίγουρα αδικείται από τους βαθμούς", με τον Χαλκιά να κάνει λόγο στη συνέχεια περί δικαιοσύνης:

"Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο αλλά σίγουρα αν υπήρχε ο Άρης θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς και να είναι σε υψηλότερη θέση.

Η ομάδα εκτός έδρας έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, ικανοποιεί αρκετούς και σίγουρα μπορεί να καταφέρει πολλά. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα όσον αφορά την συγκομιδή των βαθμών. Νομίζω ότι τώρα στον αγώνα με το Αιγάλεω θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε".





Για το γκολ της ισοφάρισης της Κέρκυρας ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας του Άρη είπε: "Ο Τίνγκα διώχνει την μπάλα, η οποία χτυπάει στο πόδι του παίκτη της Κέρκυρας, είναι μία κόντρα και μπαίνει στα δίχτυα. Είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, αυτό πρέπει να βλέπουμε και να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στα άσχημα κείμενα ενός αγώνα".


Για την αλλαγή του προπονητή του Άρη με τον Κίκε Ερνάντεθ να παίρνει την θέση του Γκιγιέρμο Όγιος τόνισε:

"Δεν θέλω να μιλήσω για τον προπονητή, αυτόν που ήρθε ή αυτόν που έφυγε. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα θέλουν να βοηθήσουν τον Άρη, θέλουν το καλό της ομάδος και όποιος και να είναι εμείς κάνουμε την δουλειά μας".

Κλείνοντας ο Χαλκιάς έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη λέγοντας: «Ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να πούμε εμείς κάτι για να έρθει στο γήπεδο. Έχει δείξει την αγάπη του για την ομάδα, ότι θα είναι και πάλι στο γήπεδο για να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας».









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ