ΑΡΗΣ

Χαλκιάς για πάντα

Χαλκιάς για πάντα
Χαλκιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ΠΑΕ Άρης και Κώστας Χαλκιάς για νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, και ο μάνατζερ του Κώστα Χαλκιά, Σπύρος Σιούγγαρης, στη διάρκεια της κουβέντας τους φάνηκε ότι υπάρχει ξεκάθαρα θέληση και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας με αυτό που απομένει να είναι η οριστική συμφωνία.
Από την πλευρά του ο Λάμπρος Σκόρδας όσον αφορά την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του διεθνή τερματοφύλακα έκανε λόγο για τριετές συμβόλαιο. Μέχρι δηλαδή το 2010 με δεδομένο ότι το τρέχον λήγει το επόμενο καλοκαίρι και αυτό σημαίνει πως από την στιγμή που γίνει πράξη τότε ο Χαλκιάς είναι πολύ πιθανό να κλείσει και την καριέρα του στον Άρη.

Ο εκπρόσωπός του, εκφράζοντας τον ίδιο τον διεθνή τερματοφύλακα, έδειξε θετικός και αυτό που απομένει πλέον είναι να υπάρξει συμφωνία και στο οικονομικό εκεί όπου όπως φάνηκε καταρχήν υπάρχει μία πρώτη διαφωνία. Με δεδομένο όμως ότι υπάρχει καλή διάθεση και θέληση και από τις δύο πλευρές το πιο πιθανό σενάριο είναι η παραμονή του Χαλκιά με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να επιθυμεί να κλείσει το συντομότερο την συγκεκριμένη υπόθεση. Ακόμα και πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Γαλλία όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Αναχώρησε για Ελατοχώρι


Στις 9:00 το πρωί αναχώρησε η αποστολή του Άρη για το βουνό του Ελατοχωρίου όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά και θα λάβει χώρα το πρώτο δέσιμο του Χουάν Κάρλος Ολίβα και των παικτών του.

Η αποστολή του Άρη θα παραμείνει στο Ελατοχώρι για εννέα μέρες, μέχρι δηλαδή τις 13 του Ιούλη ενώ τα ξημερώματα της 15ης του μήνα θα αναχωρήσει για την Γαλλία όπου όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και παράλληλα η διεξαγωγή και των δυνατών φιλικών που έχουν προγραμματιστεί.

Την αποστολή του Άρη δεν ακολούθησαν ο τραυματίας Κόκε αλλά και όπως ήταν φυσιολογικό οι Παλαθουέλος και Πέρεθ ενώ το απόγευμα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Ρονάλντο Γκιάρο. Ο τελευταίος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αύριο Πέμπτη θα αναχωρήσει με τη σειρά του για το Ελατοχώρι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ