ΑΡΗΣ

Χαλκιάς: "Μπορούμε με Ολυμπιακό"

Χαλκιάς: "Μπορούμε με Ολυμπιακό"
Χαλκιάς

Η νίκη του Άρη επί του Ηρακλή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έφερε χαμόγελα στους "κίτρινους" εν όψει της συνέχειας

Τα πανηγύρια όμως για την χθεσινή νίκη από σήμερα θα ανήκουν στο παρελθόν για το λόγο ότι απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές μέχρι το φινάλε και πολύ περισσότερο ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την επόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να είναι δύσκολο όπως αναγνωρίζουν στον Άρη ωστόσο υπάρχει το πιστεύω για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν έκρυψε και ο Κώστας Χαλκιάς στις δηλώσεις του χθες μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή.

"Είναι καλό να βλέπεις τον κόσμο της ομάδας σου χαρούμενο", τόνισε ο τερματοφύλακας του Άρη μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον "Γηραιό" και αναφερόμενος στη συνέχεια δήλωσε: "Από εδώ και πέρα θα επιδιώξουμε το απόλυτο στην έδρα μας και να πάρουμε και κάτι θετικό εκτός. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμιακό και μπορούμε να το πετύχουμε. Για αυτό και στην διάρκεια της εβδομάδας θα δουλέψουμε σκληρά".



Τέλος κι όσον αφορά τον Ηρακλή στον οποίο ο Χαλκιάς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν είπε: " Δυστυχώς έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση ο Ηρακλής. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο όπου ομάδες ιστορικές πέφτουν κατηγορία".

Από την πλευρά του ο σκόρερ του Άρη ο Πορτογάλος Πάουλο Κόστα τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί γιατί ίσως φοβηθήκαμε το ρευστό 1-0. Όπως και να έχει όμως εκείνο που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί", με τον Κρίστι Βανγκέλι να προσθέτει: "Πιστεύω ότι ο Άρης ήταν πολύ καλός με τον Ηρακλή να μην μας ενόχλησε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες απλώς δεν ήρθε το δεύτερο γκολ», ενώ ο Κώστας Νεμπεγλέρας δεν έκρυψε πως: «Προσπαθούμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με τη νίκη και να καταφέρουμε να πάρουμε την έξοδο μας στο Κύπελλο UEFA".



Τέλος ο Γιώργος Κολτσίδας στις δικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει την φετινή χρονιά όπου παραδέχτηκε πως: "Περνάω μια από τις καλύτερες χρονιές μου. Η αναγνώριση του κόσμου στο πρόσωπό μου και μια αναγνώριση για τα χρόνια που είμα στην ομάδα είναι ότι το καλύτερο και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος με αγαπά".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ