ΠΑΟΚ

Χαλκιάς: "Πάμε για την νίκη"

Χαλκιάς: "Πάμε για την νίκη"
Κώστας Χαλκιάς

Για το δύσκολο, όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος, παιχνίδι με τον Άρη για τους "16" του κυπέλλου hellas online μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαλκιάς

Ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου του Βορρά" αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, "φιλοξενήθηκε" στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94.6" όπου επίσης μίλησε και για την αλλαγή έδρας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά και τις εμφανίσεις των Θεσσαλονικέων με Πανσερραϊκό και ΑΕΚ.
Αρχικά ο διεθνής γκολκήπερ αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη δηλώνοντας χαρακτηριστικά: " Αυτό το παιχνίδι είναι κάπως διαφορετικό από τα άλλα. Είναι όμορφο όταν διεξάγονται αγώνες σαν και αυτόν. Έχει μια ιδιαιτερότητα, όμως εμείς θα το αντιμετωπίσουμε σαν όλους τους άλλους. Πάμε για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε πολύ για να την πάρουμε και ο κόσμος θα μας στηρίξει, αλλά δεν θα είναι εύκολο να προκριθούμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε, όπως έχουμε στα περισσότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν".

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο τόνισε: " Κανείς δεν περίμενε να έχουμε τόσο καλή πορεία φέτος, διότι ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα. Με αυτά τα δεδομένα ήταν δύσκολο να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έρθουν τα αποτελέσματα, όμως με την καλή δουλειά που γίνεται καταφέραμε να τα πάμε καλά.

Η καλή δουλειά γίνεται από όλους, δηλαδή από παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση, η οποία αγαπάει πολύ την ομάδα. Τα έχουμε πάει καλά, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες, να λυθούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, διότι έχει περάσει πολλές δυσκολίες ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια και αυτό που χρειάζεται είναι να δοθεί μια ώθηση στην ομάδα. Θέλουμε πρώτα από όλα να έχουμε σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα.

Εννοείται πως ενδεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος θα μας χαροποιούσε πάρα πολύ, αλλά στόχος μας είναι να υπάρξει σταθερότητα και όχι απλά να κάνουμε μια καλή χρονιά. Θέλουμε να βγούμε στο Κύπελλο UEFA και αν καταφέρουμε κάτι παραπάνω θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία. Θα πάμε βήμα-βήμα, κρατώντας τα θετικά και διορθώνοντας τα αρνητικά από κάθε μας παιχνίδι".

Για τα τελευταία εκτός έδρας ματς με Πανσερραϊκό και ΑΕΚ, είπε: " Με Πανσερραϊκό και ΑΕΚ, παρουσιάσαμε κακή εικόνα, τέτοια που δεν είχαμε στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Από κάθε παιχνίδι παίρνουμε τα θετικά στοιχεία και διορθώνουμε αυτά που δεν μας αρέσουν. Η βελτίωση της αγωνιστική μας εικόνας, εξαρτάται και από τους παίκτες και από τον προπονητή".

Τέλος για την αλλαγή έδρας της Εθνικής ομάδας, υπογράμμισε: " Ήταν επιθυμία πολλών παικτών της Εθνικής, αλλά και δική μου να δίνουμε παιχνίδια εκτός Αθήνας. Ερωτήθηκα εάν θέλω να αγωνιζόμαστε στην επαρχία και απάντησα καταφατικά.

Στα δύο παιχνίδια που είχαμε δώσει με Ουγγαρία και Μολδαβία για τα προκριματικά του EURO 2008, ο κόσμος της Κρήτης έδωσε ένα μάθημα στον υπόλοιπο κόσμο για το πώς πρέπει να στηρίζουν την Εθνική ομάδα. Μας είχαν στηρίξει μέχρι το τελευταίο λεπτό και να μην κερδίζαμε- αν και τα καταφέραμε- θα είχαν σωστή παρουσία και πάλι. Η Εθνική θέλει ζεστασιά, να δημιουργείται μια καλή ατμόσφαιρα.

Θα έπρεπε να γίνονται παιχνίδια και σε άλλα μέρη της επαρχίας, όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα, λόγω των κακών γηπέδων".














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ