ΠΑΟΚ

Χαλκιάς: "Προσεκτικοί στο πρώτο ματς"

Χαλκιάς: "Προσεκτικοί στο πρώτο ματς"
Χαλκιάς-ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Χαλκιάς τόνισε ότι ο "Δικέφαλος" πρέπει να είναι προσεκτικός με τη Βαλερένγκα, ειδικά στο πρώτο ματς

" Οποιαδήποτε και αν ήταν η ομάδα που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι", ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Χαλκιά και πρόσθεσε: " Απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημά της με παιχνίδια στα πόδια της.

Σημαντικό ρόλο όμως θα έχει το τι θα κάνουμε εμείς. Θα την σεβαστούμε αν και δεν είναι η μεγάλη ομάδα που θα μας ανησυχούσε αλλά ούτε και κάποια που θα μας άφηνε εκτός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ρεβάνς που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. Είμαι αισιόδοξος όμως ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση αλλά όχι έτσι απλά. Με προσπάθεια".





Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι: "Παίζει σημαντικό ρόλο ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα μας αλλά σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Νορβηγία.

Η Βαλερένγκα πρόκειται για μία ομάδα που αγωνίζεται την στιγμή αυτή στο πρωτάθλημα της ενώ το ότι αγωνίζεται στο Europa League δείχνει ότι είναι μία καλή ομάδα. Όπως και να έχει όμως εξαρτάται όμως αποκλειστικά από μας

".

Ο Χαλκιάς γνωρίζει και την έδρα της Βαλερένγκα από το παιχνίδι που είχε δώσει εκεί με την Εθνική μας ομάδα λέγοντας: " Έχει ένα πολύ όμορφο γήπεδο αφού είχα παίξει εκεί με την Εθνική ομάδα".

Σε ερώτηση για το χθεσινό φιλικό με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα σχολίασε ότι: " Την στιγμή αυτή δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είσαι προσεχτικός".

"Σε ένα επίσημο παιχνίδι όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά από ένα φιλικό όπου ο προπονητής μας πειραματίζεται για διάφορα πράγματα

", κι επεσήμανε ότι: " Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με την Βλαρένγκα", κατέληξε ο Χαλκιάς ενώ ο Φερνάντο Σάντος είναι να τοποθετηθεί το απόγευμα πριν την προπόνηση.

Στο αθλητικό κέντρο του Ντόορβερθ της Ολλανδίας εξάλλου αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης. Όσο για το πρωινό πρόγραμμα του Σάντος περιλάμβανε χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές του μετά το χθεσινοβραδινό φιλικό με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα από το Μεξικό στο Έντινγκ της Γερμανίας.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ