ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάμες Ροντρίγκες για Ολυμπιακό: "Έλεγαν ψέματα πως πηγαίνω σε στριπτιζάδικα, ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους"

Ο Χάμες Ροντρίγκες στην προπόνηση του Ολυμπιακού
Ο Χάμες Ροντρίγκες στην προπόνηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραχώρησε συνέντευξη στην Κολομβία και μεταξύ άλλων σημείωσε πως στον Ολυμπιακό έλεγαν ψέματα πως πηγαίνει σε στριπτιζάδικα με στόχο να λύσουν το συμβόλαιό του.

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραχώρησε μια μεγάλη και αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό "Semana" στην Κολομβία. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού μάλιστα είναι στο πρωτοσέλιδο και ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός: "Τα μυστικά του Χάμες".

Στη συνέντευξη αυτή φυσικά ο διεθνής ποδοσφαιριστής μιλάει για πάρα πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με τη σπουδαία καριέρα του στο ποδόσφαιρο, την πολιτική, τα επιχειρηματικά του πλάνα, ακόμα και τα όσα γράφονται για αυτόν και την προσωπική του ζωή.

Οπότε δεν μπορούσε να λείψει η αναφορά στον Ολυμπιακό και όσα έγιναν τη φετινή σεζόν με τον Χάμες να ξεσπάει και πάλι και να λέει πως όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για αυτόν ήταν ψέματα.

Πάμε στις ιστορίες που έχουν ειπωθεί για σένα. Είναι αλήθεια πως όταν ήσουν στον Ολυμπιακό πήγαινες αρκετά συχνά σε στριπτιζάδικα;

"Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να μην το έλεγα; Δεν έχω πρόβλημα. Οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε μπορεί να πάει σε τέτοια μαγαζιά. Δεν σας λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ, γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα".

Χάμες Ροντρίγκες για Ολυμπιακό: "Έλεγαν ψέματα πως πηγαίνω σε στριπτιζάδικα, ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους"


Δηλαδή αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ψέμα;

"Ναι. Ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους που είχαν τη δύναμη να κάνουν. Κάποιοι άνθρωποι που είχαν τη δύναμη να κάνουν μια εκστρατία εναντίον μου".

Ποιοι άνθρωποι;

"Από την ομάδα. Είπαν ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη και ήταν όλα ψέματα".

Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;

"Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έχουν κάνει και έχουν μιλήσει με ανθρώπους για να με διώξουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη".

Είναι περίεργο γιατί τα πήγαινες υπέροχα, σωστά;

"Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν δεν εκτιμούν αυτό που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ