ΠΑΟΚ

Χαμόγελα από Βεζυρτζή-Οικονομίδη

Χαμόγελα από Βεζυρτζή-Οικονομίδη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ

Aισιοδoξία επικρατεί σε Βεζυρτζή και Οικονομίδη σε ότι αφορά της αδειοδότηση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να βγει στο UEFA αλλά και σε ότι αφορά την ρύθμιση χρεών

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Βεζυρτής είπε: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει τα αυτιά του σε όλους τους κακοπροαίρετου που διαδίδουν ψευδείς φήμες. Θα πρέπει ο κόσμος να μας έχει εμπιστοσύνη και σε μικρό χρονικό διάστημα θα δει τα αποτελέσματα των ενεργειών μας

Η αποστολή για τον αγώνα προς την Ξάνθη
Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το πρωί η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Αμέσως μετά το τέλος της, ο κ. Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Σε αυτήν μετέχουν οι: Αραμπατζής, Βαγγελής, Γεωργιάδης, Γιασεμή, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλος, Γκονζάλες, Φερνάντεζ,, Ιντιο, Μίετσελ και Τόργκελε.

Μοναδικοί απόντες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ειναι ο τιμωρημένος Μπαρκαουάν και ο υπό ανάρρωση Μαλεζάς. H αποστολή του ΠΑΟΚ θα αποσυρθεί το απόγευμα (19:00) σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ