ΑΡΗΣ

Χαμόγελα με κασκόλ της Μπόκα και αριστερή πινελιά

Χαμόγελα με κασκόλ της Μπόκα και αριστερή πινελιά
μαζινιο ντα σιλβα

Για την Ιταλία αναχώρησε την Τετάρτη το πρωί η αποστολή του Άρη όπου και θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Η αποστολή του Άρη είναι να παραμείνει στην Βόρεια Ιταλίαόπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από σήμερα 15 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του SPORT HOTEL EXCLUSIVE που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Βόρειας Ιταλίας με την Αυστρία.
Ο Άρης κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία θα αγωνιστεί σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Μπάρι (22/07), στην Σιένα (25/07), στην Λιβόρνο (28/07) και στην Τορίνο (31/07) πριν επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου όπου την ίδια μέρα αναμένεται και η αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς για το μεγάλο φιλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δυο μέρες αργότερα.

Στην αποστολή του Άρη που επέλεξε χθες ο Ιομάρ Μαζίνιο μετέχουν οι παρακάτω 26 ποδοσφαιριστές που είναι οι:

Σηφάκης, Πρίττας, Κουλουχέρης, Ρόβας, Βανγκέλι, Λαμπριάκος, Κόκε, Κάλβο, Γκαρσία, Γιάχιτς, Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ρομπέρζ, Μπατιόν, Νέτο, Κάμπορα, Αραβίδης, Ναφτί, Γκρασιάν, Ντέιλι, Νασούτι, Αμπρέου, Αράνο, Φλάβιο, Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν.

Παρά το πρωινό ξύπνημα πάντως τα μέλη της αποστολής του Άρη έδειχναν κεφάτοι και ορεξάτοι για την σκληρή δουλειά που τους περιμένει επί ιταλικού εδάφους. Μια δουλειά που χωρίς καμία αμφιβολία θα είναι διαφορετική από αυτήν προ ημερών στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την νέα χρονιά.

Ο Μαζίνιο εξάλλου έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι ικανοποιημένος έχοντας πλέον στην διάθεσή του και τους Φλάβιο, Αράνο, Αμπρέου και Πέσκοβιτς ενώ τα βλέμματα τράβηξαν ο υπό δοκιμή Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ρενάτο Πιοβεζάν, ο Σέρχιο Κόκε με το παρουσιαστικό του αλλά και ο Σεμπάστιαν Αμπρέου.

Στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" βρέθηκαν εξάλλου και φίλαθλοι του Άρη ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φωτογραφήθηκαν με ένα κασκόλ της Μπόκα Τζούνιορς εν όψει του μεγάλου φιλικού της 5ης Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ήδη έχουν διατεθεί 13.500 εισιτήρια.

Ο Μιχάλης Σηφάκης αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του όπως αυτή υπογράφηκε χθες με την επέκταση του υπάρχοντος για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το 2012, τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά σίγουρα ξέρω ότι έχω μεγαλύτερες ευθύνες από πέρσι", ενώ όσον αφορά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ιταλία δήλωσε: "Μας περιμένει σκληρή δουλειά", ενώ από την πλευρά του Κριστιάν Νασούτι επισήμανε πως: "Έχω αρχίσει να εγκλιματίζομαι στην ομάδα και πλέον πάμε στην Ιταλία για να βρεθούμε καλύτερα μεταξύ μας".

Κι όσο για τον Ιομάρ Μαζίνιο δήλωσε ότι: "Στο διάστημα που θα βρεθούμε στην Ιταλία η δουλειά θα είναι διαφορετική από ότι στο Καρπενήσι αφού θα στηριχθεί στην τακτική και στην τεχνική", ενώ όσον αφορά για το αν έπεται κάποια ακόμη μεταγραφική κίνηση ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε: "Ίσως να χρειαζόμαστε μία πινελιά στην αριστερά".














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ