ΠΑΟΚ

Χαμός και στο αεροπλάνο!

Χαμός και στο αεροπλάνο!
New Image

Σε Τούμπα μετέτρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την πτήση της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη (videos)

Συνθήματα, φωνές, πανηγυρισμοί που παρέσυραν και τους επιβάτες που δεν είχαν σχέση με τον ΠΑΟΚ. Μοναδικές στιγμές που όσοι βρέθηκαν στην καμπίνα του αεροσκάφους δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ.
Ελληνες και ξένοι παίκτες του Δικεφάλου σε όλη τη διάρκεια της πτήσης τραγουδούσαν με το πάθος των φανατικών οπαδών της ομάδας.

Δείτε ένα βίντεο από την πτήση της επιστροφής



Aπολαύστε περισσότερα βίντεο στο olapaok.gr

Γκαρσία: " Δίψα... κότσια, καρδιά"

Mετά το γλέντι στα μπουζούκια , οι παίκτες του Δικεφάλου ξεκίνησαν τις δηλώσεις. Ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη μέσα στο "Καραϊσκάκη", το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, τα επεισόδια στην φισούνα, αλλά κι αυτό με τον φροντιστή της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως αυτό το περιστατικό τους... ντόπαρε, ενώ προειδοποίησε τους "δράστες" να προσέχουν τους... Ταλιμπάν!

Για το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League: "Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τη νίκη που τη θέλαμε πολύ και λόγω της κόντρας που υπάρχει με τον Ολυμπιακό. Μας "ντόπαρε" ψυχολογικά η επίθεση που δέχθηκε ο φροντιστής πριν τον αγώνα. Ήταν άνανδρη. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι έμαθε να κερδίζει."



Για τη διαιτησία κόντρα σε ομάδες της Αθήνας: "Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Είναι ημέρα χαράς. Μπορούμε, όμως, να πούμε επίσης ότι φάουλ γινότανε και θα γίνονται, αλλά πάντα σφυριζόταν υπέρ των ομάδων της Αθήνας. Είχαμε κουραστεί να χάνουμε με αυτές τις ομάδες και για αυτό είχαμε δίψα, για να κερδίσουμε αυτούς τους αντιπάλους".



Για την προσωπική του απόδοση: "Πιστεύω πως ήταν από τις καλύτερες χρονιές μου. Έχω πιάσει ένα ρυθμό και αυτό με ευχαριστεί. Δεν είχα μεγάλους τραυματισμούς και αυτό με βοήθησε πολύ. Είναι μία από τις χρονιές που έχω περισσότερη συμμετοχή γιατί προσπάθησα να αντιδρώ περισσότερο ήρεμα στις αποφάσεις των διαιτητών. Ήταν μία δύσκολη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια στιγμή θα μπορούσα να ήμουν πολύ καλύτερος.

Υπήρχαν ματς που δεν ήμουν συγκεντρωμένος λόγω του θανάτου της μητέρας μου. Σίγουρα είχα την καρδιά και τα κότσια να το διαχειριστώ και πιστεύω πως αυτά τα στοιχεία ποτέ δεν θα μου λείψουν. Όπως όλοι οι συμπαίκτες μου που μπορεί να μην κάναμε μερικά καλά παιχνίδια αλλά είχαμε την καρδιά και τα κότσια να κερδίζουμε".





Για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της ζωής του: "Το χειρότερο είναι η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου. Δεν ήμουνα συγκεντρωμένος και έχασα την όρεξη που είχα για το ποδόσφαιρο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω ότι γενικά ήταν μια καλή χρονιά. Το πιο ευχάριστο είναι όταν βλέπεις αυτό το λαό χαρούμενο".



Για την αιτία που έχασε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: "Πιστεύω ότι με μια σωστή διαιτησία στο παιχνίδι του Άρη θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα".



Για τα όσα απολαμβάνει μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα: "Βρίσκομαι σε άλλον πολιτισμό. Ζω πράγματα που δεν είχα ζήσει. Η λατρεία που έχει ο κόσμος είναι κάτι που κέρδισα όσο ζω εδώ. Έχω ανανεωθεί και σαν άνθρωπος. Αισθανόμουν γέρος έτσι κι αλλιώς, αλλά τώρα έχω ανανεωθεί, είμαι πολύ καλά. Αυτά έχω κερδίσει από τα δύο χρόνια στην Ελλάδα".



Για το μέλλον του: "Δεν σκέφτομαι πολύ το μέλλον. Τι θα μπορεί να γίνει. Σήμερα είμαστε εδώ και πίνουμε καφέ και μπορεί αύριο... Όμως, έτσι είναι η ζωή. Δεν στεναχωριέμαι. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος. Όταν αισθανθώ ότι δεν μπορώ να αποδώσω σωστά και δεν θα βρίσκομαι σε θέση να δώσω στην ομάδα αυτά που θέλει από εμένα, θα κάνω ένα βήμα δίπλα, και θα συνεχίσω".



Για το αν θα... ψήφιζε υπέρ της παραμονής του Σάντος: "Σίγουρα θα το έκανα. Ο Σάντος είναι σοβαρός άνθρωπος, γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και την ομάδα. Ξέρει τι άνθρωποι και τι παίκτες είμαστε ο καθένας από εμάς. Μακάρι να παραμείνει και να μην αλλάξει τίποτα στην ομάδα. Έτσι όπως είμαστε, είμαστε τέλεια".

Για το όσα έγιναν στην φισούνα στο "Καραϊσκάκη": "Όταν τέλειωσε ο αγώνας άλλοι ήταν χαρούμενοι κι άλλοι όχι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έχουν ξανασυμβεί. Τέλειωσε για μένα το συμβάν. Δεν υπάρχει πρόβλημα για μένα. Αυτό που μας πείραξε πιο πολύ ήταν αυτά που κάνανε στον Γιασέρ. Ήταν άνανδρο. Δεν είναι αντρίκειο να επιτίθενται τρεις σε έναν. Καλά θα κάνουν αυτοί που το έκαναν να προσέξουν, γιατί μπορεί να τους χτυπήσουν... οι Ταλιμπάν".



Για την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ: "Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Με κάνει υπερήφανο ο τρόπος που με αντιμετωπίζουν και αυτό μεγαλώνει την ανάγκη για προσφορά στον ΠΑΟΚ και επιτυχίες".



Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: "Όταν φορούσα τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης ένιωθα την ανάγκη να νικήσει η ομάδα για να πάρει χαρά ο κόσμος της πατρίδας μου. Το ίδιο νιώθω αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι μέσα στους δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η Ελλάδα η επιτυχία μας, έδωσε μεγαλύτερη χαρά στους ΠΑΟΚτσήδες".



Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους του Champions League: "Το ότι βρισκόμαστε στα προκριματικά σημαίνει ότι έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου. Πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να πιστέψουμε σε αυτό που κάνουμε. Ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα μας δίνει πίστη και δύναμη να συνεχίσουμε, με στόχο το καλύτερο".



Για τη φάση με το Λαμπριάκο στο ντέρμπι με τον Άρη: "Εγώ στην καριέρα μου έχω συνηθίσει να μην κάνω θέατρο. Και σίγουρα όταν μένω κάτω στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορώ να συνεχίσω πραγματικά τον αγώνα. Σίγουρα αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να ηρεμήσω τους συμπαίκτες μου. Κερδίζαμε και δεν ήθελα να γίνω η αιτία να τιναχθεί ο αγώνας στον αέρα".

Ίβιτς: " Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα"

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε για την επιτυχία της εξόδου στα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και όχι μόνο.

Στην αρχική του τοποθέτηση στο Αθλητικό Metropolis ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην φετινή αγωνιστική περίοδο τόνισε: « Πετύχαμε πολλά πράγματα, καταφέραμε να φτάσουμε τόσο ψηλά εκεί που είναι η θέση του ΠΑΟΚ. Αποδείξαμε ότι με οργανωμένη δουλειά η ομάδα μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά, εκεί που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή», και συνέχισε: « Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε σε ένα σημείο της χρονιάς. Λίγο και η αδικία, λίγο η ατυχία με την μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα. Πιστεύω ότι κλειδί ήταν η νίκη επί του Ηρακλή, από εκείνο το σημείο και μετά ανεβήκαμε ψυχολογικά και βρήκαμε την δύναμη για να ξεκινήσουμε μία πορεία που μας έφτασε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Για την φάση του χθεσινού του γκολ επί του Ολυμπιακού ο Ίβιτς είπε: « Τέτοιες φάσεις κάνουμε και στην προπόνηση, μας βγήκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Όλα αυτά είναι δουλειά από τον προπονητή και εμάς, σε όλη την διάρκεια του χρόνου».

Για την λογική που είχε στην φετινή αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ σημείωσε: « Ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια. Στα δύο χρόνια που θυμάμαι δεν είχαμε προβλήματα και γκρίνιες μέσα στην ομάδα. Ο προπονητής μας έχει μεταφέρει το πλάνο του, ξέρει ο καθένας μας ποια είναι η δουλειά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προχωράμε με βάση την σκληρή δουλειά. Αυτός ο κόσμος θέλει πρωταθλήματα, Κύπελλα και έσοδα από το Champions League. Εμείς θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους για να τους ευχαριστήσουμε με την απόδοση μας».

Για το επεισόδιο κατά την αποχώρηση του χθες από το «Γεώργιος Καραισκάκης» είπε: « Έβαλα το χέρι μου μπροστά όταν μου πέταξαν το μπουκάλι, είχα στο χέρι μου ένα δεύτερο και το πέταξα. Ίσως να μην ήταν η καλύτερη αντίδραση, αλλά ήμαστε άνθρωποι και δεν μπορεί ο καθένας να μας φτύνει, να μας πετάει ότι θέλει, να μας βρίζει. Προσωπικά θέλω να ξεχάσω αυτές τις στιγμές, δεν θα επαναλάβω μία τέτοια αντίδραση, δεν είναι καλό για μένα. Είδαμε τον Γιασέρ όταν μπήκε χτυπημένος, δεν ήταν κάτι καλό. Το δικό μας γήπεδο είναι το πιο ασφαλές στην Ελλάδα, δεν έχει γίνει τίποτα. Εμείς θέλαμε να απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τους αμφισβητίες του Φερνάντο Σάντος είπε: « Ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι. Το ποδόσφαιρο φαίνεται εύκολο άθλημα αλλά δεν είναι εύκολο. Πιστεύω με βάση την πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, όλοι έχουν καταλάβει ότι είναι λάθος. Αν φύγει ο Σάντος από την ομάδα τότε θα καταλάβουν όλοι τι είχαν και τι έχασαν, θα είναι μεγάλη η απώλεια. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, δεν ξέρω τι θα κάνει».

Για την επόμενη μέρα και τους προσεχείς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League υποστήριξε: « Στόχος είναι να κάνουμε μία καλή προετοιμασία και να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας. Πρόκειται για δυνατές ομάδες, όπως είναι ο Άγιαξ αλλά θα δούμε όταν έρθει η ώρα».

Κι όσο για το τι κρατάει από την φετινή χρονιά δήλωσε: « Μου μένει το αποτέλεσμα, η σκληρή δουλειά που κάναμε από την αρχή της χρονιάς. Επίσης το γεμάτο γήπεδο, κάτι που συνέβαινε συνέχεια, για εμάς είναι τεράστια η στήριξη να ξέρεις ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Να συνεχίσουν έτσι, είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι που θα μπορούσε να έχει δίπλα του ένας ποδοσφαιριστής».



































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ