ΣΕΡΒΙΑ

Χαμός μετά το Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας 0-4: Οπαδοί έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων, τραυματίστηκε ο Στανόγεβιτς

Χαμός μετά το Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας 0-4: Οπαδοί έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων, τραυματίστηκε ο Στανόγεβιτς
PRINTSCREEN

Οι οπαδοί της Παρτίζαν έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων της ομάδας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στο πρόσωπο, μετά την ήττα με 4-0 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Παρτίζαν υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα στο ντέρμπι του Βελιγραδίου για την 9η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με το επιβλητικό 4-0.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν άσχημες σκηνές. Οπαδοί της Παρτίζαν έσπασαν τα τζάμια στα αποδυτήρια της ομάδας τους, με αποτέλεσμα από τα θραύσματα να τραυματιστεί ο προπονητής Αλεκσάντερ Στανόγεβιτς.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με τσιρότο στο μέτωπο στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε: "Έσπασαν ένα τζάμι και με χτύπησε. Δεν υπήρξε κάποια μάχη σώμα με σώμα. Το τζάμι έσπασε και υπήρξε αίμα. Είναι λίγο ντροπιαστικό, δεν ήρθα εδώ να το κάνω θέμα".

Οπαδοί της Παρτίζαν φώναζαν συνθήματα, καλώντας τον Στανόγεβιτς να παραιτηθεί, ενώ τον αποκαλούσαν προδότη και πως πρόδωσε την ομάδα, έναν χαρακτηρισμό, για τον οποίο ο ίδιος δήλωσε προσβεβλημένος.

TAGS ΣΕΡΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ