CHAMPIONS LEAGUE

Champions Festival in Red-s

Champions Festival in Red-s
μιλαν λιβερπουλ

Oι φίλοι της Λίβερπουλ έδωσαν χρώμα και κλίμα τελικού στην Αθήνα και στο Καλλιμάρμαρο

Ο Συνωστισμός στο Trophy Gallery

Λίγες φορές έχει κανείς την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λίγκ. Έτσι μιας και το βρήκαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν έχασαν την ευκαιρία. Πρίν καλά καλά ανοίξουν οι πύλες ο κόσμος είχε σχηματίσει ουρά για μια φωτογραφία με το βαρύτιμο τρόπαιο. Γύρω στις 3 το μεσημέρι η ουρά είχε ξεπεράσει τα 150 άτομα!

Τα περίπτερα των ομάδων

Κάθε ομάδα είχε το περίπτερο της. Κάθε περίπτερο έδινε μέσω κλήρωσης (αν απαντούσαν σωστά ένα κουίζ 5 ερωτήσεων) και δυο μαγικά χαρτάκια για το τελικό. Το τι έγινε όταν το έμαθαν αυτό οι φίλοι της Λίβερπουλ που βρίσκονταν στο Καλλιμάρμαρο δεν περιγράφεται! Όλοι επιστράτευαν τις γνώσεις τους με την ελπίδα ότι θα είναι αυτοί οι τυχεροί που θα πάρουν το εισιτήριο. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που έδειξαν οι φίλοι της Λίβερπουλ ήταν το ότι κατά τη διάρκεια που υπέγραφε αυτόγραφα ο Ντανιέλε Μασσάρο στο Περίπτερο της Μίλαν υπήρχε περισσότερος κόσμος μόνο και μόνο για το κουίζ στο περίπτερο της Λίβερπουλ!

To γήπεδο

Έχει στηθεί ένα μικρό γήπεδο στην είσοδο του Σταδίου και εκεί τις πρώτες ώρες τις εκδήλωσης διάφορες ομάδες έπαιζαν ελεύθερα για κάποια ώρα. Μετά ξεκίνησε το μίνι-τουρνουά με μικρούς ποδοσφαιριστές όπου ο νικητής θα ανακηρυχθεί τη Τετάρτη και το κύπελλο θα του απονεμηθεί από το μεγάλο Ζινεντίν Ζιντάν.

Το κλίμα γενικά

Πολλοί φίλοι της Μίλαν μπορεί να μην έχουν έρθει μέχρι στιγμής όμως οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στην Αθήνα. Όπου γυρίσει κανείς το κεφάλι του θα δεί φίλους της Λίβερπουλ με διακριτικά και φανέλες ενώ έχουν "καταλάβει" κάθε γωνιά του κέντρου οι "απεγνωσμένοι" φίλαθλοι οι οποίοι ψάχνουν την ύστατη στιγμή ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.













TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ