CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Από 20.000 εισιτήρια η κάθε φιναλίστ του τελικού, συνολικά 47.200 στα χέρια των φιλάθλων

Champions League: Από 20.000 εισιτήρια η κάθε φιναλίστ του τελικού, συνολικά 47.200 στα χέρια των φιλάθλων
@2020 AKIN CELIKTAS/AP IMAGES

Λίγο αφότου έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League, η UEFA ανακοίνωσε τον αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρει η κάθε φιναλίστ αλλά και το συνολικό αριθμό εκείνων που θα διατεθούν στο φίλαθλο κοινό.

Το βράδύ της Τετάρτης (19/4) σχηματίστηκε το παζλ της ημιτελικής φάσης του Champions League, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ να συνθέτουν το ένα ζευγάρι, όπως είχε συμβεί και πέρυσι και πάλι στους "4", και τις Μίλαν και Ίντερ να αποτελούν το δεύτερο ζευγάρι.

Το διήμερο 16-17 Μαΐου θα λάβουν χώρα οι δεύτεροι ημιτελικοί της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θα μάθουμε το λαμπερό ζευγάρι του τελικού, ωστόσο δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τότε για να μάθουμε τον κόσμο που θα έχει δικαίωμα να "κουβαλήσει" η κάθε ομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτό φρόντισε να το κοινοποιήσει ο Χένρι Γουίντερ, με τον δημοσιογράφο των "Times" να κάνει γνωστό μέσω Twitter οτι από τα 72.000 εισιτήρια που θα βγουν στην κυκλοφορία, θα πάνε στους φιλάθλους 47.200, με τις δύο φιναλίστ να παίρνουν από 20.000 εισιτήρια έκαστη και τα υπόλοιπα εισιτήρια να προσφέρονται στους οπαδούς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA.

Όσον αφορά στις τιμές των εισιτηρίων, υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες: αυτά των 70 ευρώ, των 180 ευρώ, των 490 και των 690 ευρώ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ