CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των ρεβάνς του διημέρου (8-9/3)

Ο Λούκα Μόντριτς με τον Μάρκο Βεράτι στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League
Ο Λούκα Μόντριτς με τον Μάρκο Βεράτι στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League © 2022 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Το Champions League επιστρέφει αυτό το διήμερο (8-9/3) στις οθόνες μας και οκτώ ομάδες μονομαχούν για τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τα τέσσερα παιχνίδια.

Επιστροφή για το Champions League στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτό το διήμερο, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να συνεχίζεται με τέσσερις μεγάλες ρεβάνς.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (8/3) περιλαμβάνει την αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ζάλτσμπουργκ, με την πρόκριση να παραμένει ανοικτή στο Μόναχο και το Λίβερπουλ - Ίντερ, με τους Κόκκινους να έχουν το προβάδισμα με δύο γκολ.

Την Τετάρτη (9/3) η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να "κλειδώσει" την πρόκρισή της στα προημιτελικά, με την Σπόρτινγκ να καλείται να υπερκεράσει το 0-5 του πρώτου γύρου στη Λισαβόνα. Την ίδια ώρα Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν θα μονομαχήσουν στη Μαδρίτη για το εισιτήριο, με τους Παριζιάνους να προηγούνται με ένα τέρμα.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Τρίτη 8 Μαρτίου

  • 22:00 Champions League: Μπάγερν - Ζάλτσμπουργκ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Champions League: Λίβερπουλ - Ίντερ / COSMOTE SPORT 2 HD

Τετάρτη 9 Μαρτίου

  • 22:00 Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Σπόρτινγκ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Champions League: Ρεάλ - Παρί Σεν Ζερμέν / COSMOTE SPORT 2 HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ