CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οι δύο απίστευτες ευκαιρίες που χάθηκαν σε Πορτογαλία και Γερμανία

Ο Άσλεϊ Γιανγκ με τη φανέλα της Ίντερ από προσπάθειά του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League
Ο Άσλεϊ Γιανγκ με τη φανέλα της Ίντερ από προσπάθειά του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στα παιχνίδια Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι και Γκλάντμπαχ - Ίντερ χάθηκαν δύο γκολ απ' αυτά που δεν χάνονται για τους φιλοξενούμενους με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους Ρούμπεν Ντίας και Γιανγκ. (VIDEOS)

Έχουμε συνηθίσει στο ποδόσφαιρο να λέμε πως όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται. Και έρχονται ευκαιρίες σαν και αυτές στο Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι και Γκλάντμπαχ - Ίντερ για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα.

Και στα δύο ματς είχαμε δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για τη Σίτι και την Ίντερ να σκοράρουν αλλά οι Ρούμπεν Ντίας και Γιανγκ δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στην κενή εστία από απόσταση λιγότερη ενός μέτρου.

Αρχικά στην Πορτογαλία στο 69' της αναμέτρησης η Σίτι βρέθηκε στην επίθεση από τα δεξιά, έγινε το γέμισμα με τον Στέρλνιγκ στο πρώτο δοκάρι να κάνει το πλασέ και να στέλνει τη μπάλα παράλληλα προς την εστία, ο Ρούμπεν Ντίας έκανε την προβολή και κατάφερε να τη βρει με κάποιο τρόπο ώστε να τη βγάλει εκτός του τέρματος της Πόρτο.

Στη Γερμανία τώρα με το σκορ στο 3-2 επί της Ίντερ οι Ιταλοί βγήκαν στην επίθεση από τα δεξιά, ο Σάντσες επιχείρησε να γυρίσει τη μπάλα η άμυνα των γηπεδούχων έκοψε και η μπάλα έφτασε στον Γιανγκ ο οποίος ήταν ανενόχλητος μπροστά στην άδεια εστία. Ο Γιανγκ όμως στην προσπάθεια του να πλασάρει προσπάθησε με το δεξί αλλά είδε τη μπάλα να χτυπάει στο πόδι του και να απομακρύνεται.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ