ΑΡΣΕΝΑΛ

Χάνει και Βερμάελεν ο Βενγκέρ

Χάνει και Βερμάελεν ο Βενγκέρ

Η κακοδαιμονία τραυματισμών συνεχίζεται στην Άρσεναλ: τελευταίο θύμα ο Τόμας Βερμάελεν που μένει δύο μήνες εκτός δράσης.

Ο Βέλγος διεθνής σέντερ μπακ τραυματίστηκε στον αριστερό αχίλλειο τένοντα κόντρα στην Ουντινέζε για τα πλέι οφ του Champions League και απουσίασε από την ταπεινωτική ήττα με 8-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", όμως το άσχημο για τον Αρσέν Βενγκέρ είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον παίκτη για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βερμάελεν επισκέφτηκε γιατρό στη Στοκχόλμη και πραγματοποίησε τη Δευτέρα επέμβαση στον αριστερό αχίλλειο, με την επιστροφή του στην ενεργό δράση να υπολογίζεται έπειτα από δύο μήνες.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

Αυτό είναι το δεύτερο πλήγμα για τους "κανονιέρηδες" μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς πριν λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η απουσία του Τζακ Γουίλσιρ για περίπου τρεις μήνες λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ όπως γίνεται αντιληπτό χάνουν σίγουρα το ματς της 2ης αγωνιστικής του Champions League με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στο βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας από εδώ και στο εξής, ο νεαποκτηθείς από τη Βέρντερ Βρέμης Πιερ Μέρτεζακερ θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Τζουρού ή Κοσιελνί.

Υπενθυμίζεται πως ο Βερμάελεν είχε χτυπηθεί και την περασμένη σεζόν από τραυματισμό (στον δεξιό αχίλλειο), που τον είχε κρατήσει για οκτώ μήνες εκτός γηπέδων.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ