ΙΩΝΙΚΟΣ

Χάνει Κάσας για τρεις εβδομάδες

Χάνει Κάσας για τρεις εβδομάδες
κασας

Τις υπηρεσίες του Αργεντίνου άσου, Κάσας, θα στερηθεί για τρεις εβδομάδες ο Νίκος Γκούλης

Τα αποτελέσματα του υπερηχογραφήματος στο οποίο υποβλήθηκε, έδειξε ότι έχει θλάση στο δεξιό προσαγωγό, σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί και κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Κόρντοβα.
Η μη σωστή αντιμετώπιση και αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Αργεντινός επιθετικός, είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί εκ νέου, με τον Νίκο Γκουλή να ψάχνει ήδη λύση ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Για το ματς με την Καλλιθέα, που θα γίνει τη Δευτέρα (15.00) στο γήπεδο της Νεάπολης, ο προπονητής του Ιωνικού αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα λόγω των τιμωριών των Οικονόμου και Αναστασιάδη και των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν εκτός του Κάσας και οι Γιόνδης, Γκονζάλες.

Ο Γιόνδης, υποφέρει από οσφυαλγία, αλλά ήδη πηγαίνει πολύ καλύτερα και μετά από δύο-τρεις ημέρες θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ ο Γκονζάλες που έχει χτυπήσει στην ωμοπλάτη, θα επιστρέψει στα γήπεδα μετά από 15-20 ημέρες. Και οι τρεις τραυματίες υποβάλλονται σε εντατική φαρμακευτική και φυσικοθεραπευτική αγωγή.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ιωνικού, είναι ότι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Πέτρου και Φαμπίνιο, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ