ΑΡΗΣ

Χάνει Ολυμπιακό ο Ψυχογιός

Χάνει Ολυμπιακό ο Ψυχογιός
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ψυχογιός θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλό του σε αυτό της περασμένης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η θλάση στον δικέφαλο που υπέστη την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Ψυχογιός θα του στερήσει την παρουσία του την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ένας τραυματισμός που ουσιαστικά είχε να κάνει λόγω της απουσίας του από την μη χρησιμοποίησή του από τον Λούκας Αλκαράθ καθώς ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Άρη δεν τον είχε στα πλάνα του.

Πλέον ο Ψυχογιός καταβάλει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια καθώς σύμφωνα με τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή μετά την θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλό του θα απουσιάσει για ένα δεκαήμερο.

Την θέση του 23χρονου αμυντικού του Άρη στο δεξί άκρο της άμυνας λογικά θα πάρει ο Κώστας Καζναφέρης ενώ αναμένεται να επανέλθει ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Τέλος εκτός από την απουσία του Ψυχογιού στην σημερινή προπόνηση του Άρη απουσίαζαν οι Καζναφέρης και Άντι Ρένια.

Ο πρώτος για καθαρά προληπτικούς λόγους ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό του από το παιχνίδι της Κ-20 με τον Παναθηναϊκό και έκανε θεραπεία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ