ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει τα ντέρμπι ο Μόρις (;)

Χάνει τα ντέρμπι ο Μόρις (;)
Μορις

Ο Περέιρα δεν είναι διατεθειμένος να δώσει άδεια στον Μόρις για ν' αγωνιστεί στα ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπάθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα προκειμένου να χορηγηθεί άδεια στον Νοτιοαφρικανό ποδοσφαιριστή και ν' αγωνιστεί στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως όλα δείχνουν ο τεχνικός της Εθνικής Νοτίου Αφρικής, Κάρλος Αλμπέρτο Περέιρα, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει αποδεκτό το αίτημα της ''πράσινης'' ΠΑΕ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει τώρα, ο αμυντικός του ''τριφυλλιού'' αναμένεται να μεταβεί στην πατρίδα του μετά το ματς με την Καλαμαριά στις 5 Ιανουαρίου και θα χάσει και το ''αιώνιο'' ντέρμπι πρωταθλήματος στις 13 του μήνα αλλά και του Κυπέλλου είτε αυτό γίνει στις 9 είτε στις 16 Ιανουαρίου. Πάντως, θα γίνει άλλη μια προσπάθεια από τον Γιάσμινκο Βέλιτς μήπως και καταφέρει ο Μόρις ν' αγωνιστεί στο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Αποθεραπεία οι βασικοί

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού για το ματς της Πέμπτης για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, δουλεύοντας στις πάσες και τα σπριντ.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν κάνοντας ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια σε μικρό χώρο, δούλεψαν στην τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με οικογενειακό δίτερμα. Ατομικό ακολούθησαν οι Έκι Γκονζάλες, Τζόζεφ Ενακαρίρε και ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Άντονι Σεριτς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ