COPA AMERICA

Χάνει το Κόπα Αμέρικα ο Πάτο

Χάνει το Κόπα Αμέρικα ο Πάτο

Ο Αλεσάντρε Πάτο υπέστη εξάρθρωση ώμου στον αγώνα της Μίλαν με την Ουντινέζε και το ιατρικό επιτελείο των "ροσονέρι" κρίνει πως θα χάσει το Κόπα Αμέρικα.

Το Κόπα Αμέρικα κάνει πρεμιέρα την 1η του Ιούλη και ο Πάτο υπολογιζόταν κανονικά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Μάνο Μενέζες.

Τα μαντάτα από το Ούντινε, όμως, είναι δυσάρεστα τόσο για τη Βραζιλία όσο και για τον ίδιο τον παίκτη.

Ήταν το 72ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο 21άχρονος επιθετικός έπεσε άτσαλα στο έδαφος και καταπλάκωσε τον αριστερό του ώμο.

Αμέσως βγήκε από το γήπεδο και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Δε διαγνώσθηκε κάποιο κάταγμα, ωστόσο επιβεβαιώθηκε ότι "βγήκε" ο ώμος του Βραζιλιάνου, με τους γιατρούς της Μίλαν να εκτιμούν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες μέχρι να αναρρώσει τελείως, διάστημα στο οποίο θα φορά ένα υποστήριγμα στο χέρι.

Αυτό σημαίνει πως ο Πάτο σε κάθε περίπτωση δεν θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει καθόλου στην προετοιμασία της εθνικής Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα και κατά συνέπεια μάλλον θα επιλεγεί κάποιος άλλος παίκτης στην θέση του από τον Μενέζες.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ