ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χάνει το ματς με την Γαλατασαράι ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Χάνει το ματς με την Γαλατασαράι ο Κριστιάνο Ρονάλντο
2013 GETTY IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κριστιάνο Ρονάλντο στο προσεχές παιχνίδι με τη Γαλατασαράι (28/11) για την 5η αγωνιστική του Τσαμπιονς Λιγκ, εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό μηρό.

Η Ρεάλ πραγματοποίησε μια ευχάριστη εξόρμηση το Σάββατο το βράδυ στον ισπανικό νότο συντρίβοντας την Αλμερία με 0-5. Η νίκη της αυτή, ωστόσο, αποδεικνύεται εν μέρει πύρρειος καθώς ο Ρονάλντο αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι στο πεντηκοστό πρώτο λεπτό.

Σε μια ανύποπτη φάση ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν πάτησε καλά, με αποτέλεσμα να αποκομίσει τραυματισμό στον αριστερό μηρό. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι απών από το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στο Μπερναμπέου, χάνοντας την ευκαιρία προς ώρας να διευρύνει το εντυπωσιακό ρεκόρ των οκτώ τερμάτων στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του θεσμού.

Πέραν τούτου είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει και από τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Βαγιαδολίδ για την 15η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος υποτροπής. Τη θέση του αναμένεται να καλύψει είτε ο Άνχελ Ντι Μαρία είτε ο Μαρσέλο. Ο δεύτερος συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί για τον αγώνα του πρωταθλήματος, αφού οι Αρμπελόα (κάρτες) και Κοεντράο (τραυματίας) δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο, ενώ οι φίλαθλοι των Μαδριλένων ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό προκειμένου να στηρίξουν τον Κριστιάνο στη μάχη για τη Χρυσή Μπάλα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ