ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χάνει το ματς με τον Πλατανιά ο Λε Ταλέκ

Χάνει το ματς με τον Πλατανιά ο Λε Ταλέκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Λε Ταλέκ θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο και τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος.

Ελαφρύς ήταν ο τραυματισμός του Λε Ταλέκ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τον Γάλλο άσο να έχει μια σύσπαση στον δικέφαλο και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα μέρες. Ο φορ της ομάδας του Ατρόμητου όπως είναι λογικό θα χάσει τα παιχνίδια με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο αλλά και τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ οι περιστεριώτες την Δευτέρα, την επόμενη της ήττας από τον Παναθηναϊκό, προπονήθηκαν κανονικά με τον Κορακάκη να γυμνάζει τους παίκτες του σε δυο γκρουπ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αποκατάσταση καιspaέκαναν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Κορακάκη και του συνεργάτη του Λουκά Καραδήμου.

Θεραπεία έκανε ο Λε Ταλέκ ο οποίος αποχώρησε από την χθεσινή αναμέτρηση με σύσπαση στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων από οκτώ ως δέκα ημέρες.

Αύριο το μεσημέρι η ομάδα θα ολοκληρώσει τη μίνι προετοιμασία της για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανθρακικό και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή".

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ