ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει το υπόλοιπο των play off ο Λαγός

Χάνει το υπόλοιπο των play off ο Λαγός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Λαγός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και την Πέμπτη (19/5) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον είκοσι μέρες.

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε ενόψει της συνέχειας των play off για τον Αντρέα Στραματσόνι καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει μέχρι το τέλος της σεζόν τον Τάσο Λαγό.

Ο νεαρός μέσος του τριφυλλιού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και την Πέμπτη (19/5) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον είκοσι μέρες.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Πράνιτς παρά το γεγονός ότι μπήκε στο πρόγραμμα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση και αποχώρησε. Αντίθετα κανονικά προπονήθηκαν οι Κλωναρίδης και Πέτριτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Λαγός αισθάνθηκε πόνους στο δεξί του γόνατο, έκανε θεραπεία και μεθαύριο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, ο Πράνιτς συμμετείχε αρχικά στην προπόνηση αλλά αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων, ενώ Λέτο και Μολέδο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Τελάντερ συνέχισε το πρόγραμμα του.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ