COPA AMERICA

Χάνει τον τελικό ο Μαρτίνο

Referee Francisco Chacon, of Mexico, sends off Paraguay's coach Gerardo Martino, left, during a Copa America semifinal soccer match against Venezuela in Mendoza, Argentina, Wednesday, July 20, 2011. (AP Photo/Roberto Candia)
Referee Francisco Chacon, of Mexico, sends off Paraguay's coach Gerardo Martino, left, during a Copa America semifinal soccer match against Venezuela in Mendoza, Argentina, Wednesday, July 20, 2011. (AP Photo/Roberto Candia) AP

Η Παραγουάη θα στερηθεί την παρουσία στον πάγκο του προπονητή της από τον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Γιατί χάνει ο Χεράρδο Μαρτίνο τη μεγάλη αναμέτρηση

Ο αγώνας της Παραγουάης με την Βενεζουέλα ήταν επεισοδιακός, ωστόσο η τύχη ήταν και πάλι με την "Αλμπιρόχα" η οποία αφού γλύτωσε την ήττα στα 90 λεπτά και την παράταση, πέρασε στα πέναλτι με 5-3.

Με τη λήξη του παιχνιδιού όμως, και ενώ η ένταση δεν είχε καταλαγιάσει, οι παίκτες και τα προπονητικά τιμ των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά.

Στον τσακωμό πρωταγωνίστησε και ο προπονητής των Παραγουανών, Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος στην παράταση είχε αποβληθεί μετά από έντονες διαμαρτυρίες για την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Νταρίο Βερόν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να επιβάλει ποινή δύο αγωνιστικών μακριά από τους πάγκους στον Μαρτίνο, κάτι που συνεπάγεται στο να χάσει ο Αργεντινός τεχνικός τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Σε έναν τελικό, που η Παραγουάη έφτασε δίχως να έχει νικήσει στην κανονική διάρκεια παιχνιδιού ούτε μία φορά...

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ