CHAMPIONS LEAGUE

Χάνει τον τελικό ο Ριμπερί

Χάνει τον τελικό ο Ριμπερί
ριμπερι

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ριμπερί και χάνει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Μαδρίτη

Ο τεχνικός των "Βαυαρών", Λουίς Φαν Γκάαλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φρανκ Ριμπερί ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό με την Λιόν στο Μόναχο.Δέκα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Γάλλος έχασε το κοντρόλ στο κέντρο του γηπέδου και έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Λισάντρο Λόπεζ με τον διαιτητή να τον αποβάλει.
Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ευελπιστούσε ότι η UEFA θα τιμωρούσε με μία αγωνιστική τον Ριμπερί αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε διαφορετικά και τον τιμωρήσε με τρεις αγωνιστικές.

Ο Γάλλος άσος δεν αγωνίστηκε λόγω της τιμωρίας του στην ρεβάνς με τους Γάλλους το βράδυ της Τρίτης στο "Ζερλάν" και πλέον έχει δύο ακόμη αγωνιστικές για να εκτίσει την ποινή του. Η Μπάγερν έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης μέσα στις επόμενες τρεις μέρες.

Απολαύστε ζωντανά την Bundesliga από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 01/05 στις 16.30 τις αναμετρήσεις Σάλκε-Βέρντερ και Μπάγερν-Μπόχουμ, στις 21.30 Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ και την Κυριακή 02/05 στις 18.30 Λεβερκούζεν-Χέρτα.








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ