SUPER LEAGUE 2

Χανιά - Καλαμάτα 1-2: Ο Ντιγκινί με γκολ στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη "Μαύρη Θύελλα"

Χανιά - Καλαμάτα 1-2: Ο Ντιγκινί με γκολ στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη "Μαύρη Θύελλα"
INTIME SPORTS

Με μεγάλο σκόρερ τον Νικολά Ντιγκινί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Καλαμάτα πέρασε με 2-1 από την έδρα των Χανιών και ξεκίνησε με την ιδανικότερο τρόπο τη νέα χρονιά στη Super League 2.

Στο δεύτερο ματς για την 1η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2 τα Χανιά υποδέχθηκαν την Καλαμάτα στην Κρήτη, με τη "Μαύρη Θύελλα" χάρις στο γκολ του Νικολά Ντιγκινί στο 90+2' να καταφέρνει να φύγει με το διπλό (1-2).

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23' με κεφαλιά του Ηλία Τσέλιου, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, καθώς ο τερματοφύλακας των Χανιών έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 30' λέγοντας "οχι" στην εξ επαφής κεφαλιά του Μπακαγιόκο μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα κυριάρχησε πλήρως, προειδοποίησε αρχικώς με Ντιγκινί στο 65' και Βασιλαντωνόπουλο στο 75', ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μόρσεϊ κατάφερε επιτέλους να νικήσει τον Σαφαρίκα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό και το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Ντιγκίνι πέτυχε το "χρυσό" γκολ για την Καλαμάτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας το πολύτιμο διπλό στην ομάδα του.

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Στεπίνσκι (82′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Προβυδάκης, Παχής (68′ Αρτουάγκα), Μουνάφο, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάλτσι (64′ Κόλα)

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (46′ Μουστακόπουλος), Αναστασόπουλος (74′ Γρίβας), Ριένστρα (46΄ Μόρσεϊ), Μορέιρα, Παμλίδης (46′ Ντιγκινί), Αλγκαρανιάς

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

  • Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β' 0-1

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

  • Χανιά – Καλαμάτα 1-2
  • 17:00 Ηλιούπολη – Αιγάλεω
  • 17:00 Παναργειακός – Κηφισιά

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

  • 17:30 Αστέρας AKTOR Β' – Πανιώνιος
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΧΑΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ