ΠΑΟΚ

Χαραλάμπους: "Νιώθουμε μόνοι"

Χαραλάμπους: "Νιώθουμε μόνοι"
Χαραλάμπους

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας, αλλά και το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες μίλησε ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Ο Κύπριος άσος του "Δικεφάλου" τόνισε στο Αθλητικό Metropolis ότι αυτό που μετράει παρά την όχι καλή εμφάνιση είναι οι τρεις βαθμοί που προστέθηκαν στο ενεργητικό της ομάδας και πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός στις Σέρρες για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως και αποκλειστεί πρόωρα από το θεσμό.

"Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους βαθμούς. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση, αλλά η νίκη μετράει", ενώ εξήγησε:

" Αν χάναμε βαθμούς μέσα στην Τούμπα από την Κέρκυρα, δε θα σήμαινε τίποτα η νίκη μας στη Λάρισα", για να αναφερθεί στη συνέχεια στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό τονίζοντας:

"Τώρα έχουμε το κύπελλο με τον Πανσερραϊκό, που είναι πολύ σημαντικό ματς.Το πρωτάθλημα το βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και φυσικά πάμε κάθε φορά για το τρίποντο, όπως λέει και ο προπονητής μας. Σίγουρα δεν κάνουμε φανταστικές αποδόσεις, αλλά όλα τα παιδιά προσπαθούμε και δείχνουμε πάθος".

Για τη συνέχεια ο Χαραλάμπους είπε: "Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και αυτό το δείχνουν όλοι στις προπονήσεις. Η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει το δρόμο της και τώρα με τον κ. Βούκοτιτς παίζουμε πιο ανοιχτά, είμαστε πιο ελεύθεροι μέσα στο γήπεδο. Για την τετράδα της βαθμολογίας έχουμε τις δυνατότητες να μπούμε".

Όσο για το στοιχείο που κρατάει δεμένους τους παίκτες του ΠΑΟΚ παρά την οικονομική καθυστέρηση που υπάρχει στο πρόσωπό τους από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ είπε: " Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και ειλικρινά αυτό που μας κρατάει είναι το καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.

Είμαι 8 χρόνια επαγγελματίας και πρώτη φορά συναντώ τέτοιο κλίμα σε μια ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και γι' αυτό η ομάδα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Το οικογενειακό κλίμα μας κρατάει. Νιώθουμε μόνοι, κανείς δε μας λέει κάτι και δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει. Οι αρχηγοί συζητάνε μεταξύ τους και μιλάμε όλοι μαζί και σκεφτόμαστε το καλό της ομάδας και με τη συμπαράσταση του κόσμου κρατιόμαστε".

Αναφερόμενος στον ίδιο ο διεθνής Κύπριος είπε: "Προσωπικά ούτε προσφυγή έχω κάνει, είμαι λίγο συναισθηματίας. Έχω γνωριστεί με πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη και δέθηκα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν ένιωθα καλά να κάνω προσφυγή, ούτε θέλω να φύγω.

Κάνουμε υπομονή και ελπίζουμε ότι θα ξημερώσει και για μας μια καλή μέρα. Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι με τον τραυματισμό μου, αλλά ο κόσμος με στήριξε πολύ και τον ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ και το Θεό".

Ο Χαραλάμπους στάθηκε και πάλι στο αυριανό παιχνίδι για το κύπελλο με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες λέγοντας:

“Μετά το ματς με την Κέρκυρα, όλοι μιλούσαμε στα αποδυτήρια για τον Πανσερραϊκό.

Αν δεν πας σοβαρός θα έχεις πρόβλημα. Από τη στιγμή που θα πάμε σοβαροί, δε θα έχουμε πρόβλημα”, για να θυμηθεί το περσινό πάθημα που είχε υποστεί ο ΠΑΟΚ από τον Αγροτικό Αστέρα λέγοντας:

“Πέρσι πάθαμε τη ζημιά από τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά πιστεύω ότι φέτος ο σοβαρός ΠΑΟΚ δε θα έχει πρόβλημα, παρά το ότι ο Πανσερραϊκός είναι καλή ομάδα”.

Τέλος για τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο διεθνής Κύπριος είπε:

“Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας και φυσικά τον θέλουμε κοντά μας. Είναι μεγάλη βοήθεια. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάντα δίπλα μας".



























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ