ΠΑΟΚ

Χαραλάμπους: "Τώρα ο Ηρακλής"

Χαραλάμπους: "Τώρα ο Ηρακλής"
Χαραλάμπους

Η νίκη επί της ΑΕΚ έχει περάσει ήδη στο παρελθόν και η προσοχή όλων στρέφεται στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή

"Κάναμε μια σημαντική νίκη σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε πει ότι θέλαμε να πάρουμε οπωσδήποτε και δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας", παραδέχεται ο Ηλίας Χαραλάμπους με τον διεθνή Κύπριο του ΠΑΟΚ να προσθέτει δείχνοντας το μυαλό του να είναι ήδη στο τοπικό ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ηρακλή:

"Τώρα όμως μπροστά μας είναι ο Ηρακλής ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε και για αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα".



Από την πλευρά του ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε για τη νίκη επί της ΑΕΚ πως: "Αυτό που κρατάμε είναι οι 3 βαθμοί. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ. Σημασία έχει η νίκη.

Όταν μου ήρθε η μπάλα σούταρα και η μπάλα μπήκε μέσα ενώ μετά το γκολ βρήκαμε κι άλλους χώρους"

, κι όσο για τον Κοσμίν Μπαρκαουάν κατέληξε: "Ήταν μια σπουδαία νίκη στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς".



Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας έκανε έκκληση για περαιτέρω συμπαράσταση: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στην Τούμπα αν και περίμενα να ήταν περισσότερος.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας κι όσο για τη νέα χρονιά πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ με τους στόχους που έχουν οριοθετηθεί έξοδος στο κύπελλο UEFA και το κύπελλο Ελλάδος να είναι εφικτοί. Θα ήθελα όμως να κάνω μία ακόμη φορά έκκληση στον κόσμο να έρθει και να βοηθήσει".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ