ΑΡΗΣ

Χαριστέας για μία προπόνηση

Χαριστέας για μία προπόνηση
Χαριστέας INTIME SPORTS

Η χθεσινή παρουσία του Άγγελου Χαριστέα στις προπονήσεις του Άρη ήταν και η μόνη μετά από απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ.

Ο Άγγελος Χαριστέας δεν θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα του Άρη μετά από απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ.

Ο 32χρονος διεθνής επιθετικός είχε συμμετάσχει στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά όπως αποδείχθηκε δεν θα υπάρχει συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάκης Κατσαβάκης στις πρώτες του σκέψεις για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έδειξε διατεθειμένος να προχωρήσει κάποια κίνηση έκπληξη.

Αυτό φάνηκε στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα διάρκειας δύο 15λεπτων με το μοναδικό ερωτηματικό για τον Σερραίο τεχνικό του Άρη να έχει να κάνει με το αν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης ή θα επανέλθει ο Βελλίδης.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν οι Παπαζαχαρίας και Πουλίδο έχοντας στα αριστερά τους τον Ασλανίδη αντί του Γιαννίτση και στα δεξιά τους τον Ψυχογιό.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Κοέλιο και Παπαστεριανός, έχοντας στα υπόψη και τον Νταμαρλή, με τον Καπετάνο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο.

Από εκεί και πέρα στα αριστερά τους λογικά θα είναι ο Γιαννιώτας, από την στιγμή που σήμερα θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, στα δεξιά τους ο Καζναφέρης και ο Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος περίπου στις 10:00 το πρωί κατατέθηκε η αίτηση της ΠΑΕ Άρης για υπαγωγή της στο άρθρο 99 και αύριο αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου ώστε από Δευτέρα – ανάλογα – να τρέξουνε οι εξελίξεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ