ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χαρούμενος ο Τιερί Ανρί

Χαρούμενος ο Τιερί Ανρί
ανρι

Ο Γάλλος άσος διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησής του από τους "μπλαουγκράνα"

Ο Γάλλος άσος δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο τον χρησιμοποιεί ο Γιόσεπ Γκουαρντιόλα, ενώ και στον χτεσινό αγώνα με την Σαχτάρ δεν ήταν καλός και αντικαταστάθηκε από τον Λιονέλ Μέσι.
Ο 31άχρονος άσος ισχυρίζεται πως είναι χαρούμενος στην Βαρκελώνη, αν και πρόσφατα είχε δηλώσει ο ίδιος πως αν δε αλλάξουν τα πράγματα θα σκεφτεί να φύγει τον Ιανουάριο. Μάλιστα, εκτιμά πως οι πανηγυρισμοί στα δύο γκολ του Μέσι στο Ντόνετσκ έδειξαν πόσο καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα.

"Είμαι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και αυτό φαίνεται, καθώς όλοι σηκώθηκαν από τον πάγκο για να πανηγυρίσουν όταν σκοράραμε", αναφέρει ο Ανρί. "Υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, μασ βοηθάει να κερδίσουμε παιχνίδια όπως αυτό στην Ουκρανία".

"Έχουμε αλλάξει την τακτική, αλλά η ομάδα έχει τον ίδιο χαρακτήρα και συμπεριφορά. Είναι καλύτερο να κερδίζεις με γκολ και ποιότητα, αλλά κάποιες φορές πρέπει να κερδίζεις και με αυτόν τον τρόπο".

Ο... τρόπος στον οποίο αναφέρεται πρώην άσος της Άρσεναλ είναι φυσικά η μη τήρηση του πιο απλού fair-play, να δώσεις δηλαδή την μπάλα στον αντίπαλο που την έβγαλε πλάγιο άουτ για χτυπημένο παίκτη και όχι να σεντράρεις στον Μέσι για να σκοράρει.

Όσον αφορά στον Αργεντινό που πέτυχε τα γκολ της Μπαρτσελόνα, ο Ανρί συμπλήρωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λέο, διότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο".








TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ