ΑΡΗΣ

Χαρτς για Παλαθουέλος

Χαρτς για Παλαθουέλος
Παλαθουέλος

Στο στόχαστρο της σκοτσέζικης Χαρτς βρίσκεται ο Ισπανός Ρούμπεν Παλαθουέλος

Στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε ο Παλαθουέλος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Σεβίλλης και μάλιστα ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας τον είχαν παρακολουθήσει τόσο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την ΑΕΚ όσο και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Πλέον κι ενώ η προετοιμασία του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προέκυψε το ενδιαφέρον της Χαρτς με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Άρη να είναι ενήμερος για αυτό.
Όσο για το πώς προέκυψε αυτό; Εκπρόσωποι της σκοτσέζικης ομάδας είχαν βρεθεί με την σειρά τους στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου με σκοπό να παρακολουθήσουν τον Πάουλο Κόστα αλλά τελικά τους "γυάλισε" ο Ισπανός μέσος.

Ο Παλαθουέλος, που ήρθε στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι με οψιόν αγοράς για αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με όσα οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν, αναφερόμενος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport για το ενδιαφέρον της Χαρτς τόνισε:

"Είναι αλήθεια. Υπάρχει μία πρόταση από την Χαρτς και από ότι ξέρω είναι και πολύ καλή. Ωστόσο εγώ ανήκω στον Άρη και θα πρέπει να μιλήσουν με την ομάδα μου" και συνέχισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία μου στον Άρη και ενθουσιασμένος με όσα μαθαίνω ότι γίνονται για τη νέα χρονιά. Σε κάθε περίπτωση όμως είμαι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν πάντως κάποιος σύλλογος θέλει να αποκτήσει τον Ρούμπεν πρέπει να προσεγγίσει την ομάδα μου", και κατέληξε: "Την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".


Όσο για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού και παρτενέρ του Αβραάμ Παπαδόπουλου; Πρόκειται για μία υπόθεση που συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους του Άρη. Το ενδιαφέρον για τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία είναι δεδομένο παρά την διάψευση που υπήρξε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που συνεχίζει να ανήκει στον Ηρακλή με την σημερινή μέρα κριτήριο ενώ οι Ισπανοί όπως είναι γνωστό στέλνουν τον Ιβάν Ράμις της Μαγιόρκα στον Άρη.

Το ποιος θα είναι τελικά αυτός που θα καλύψει την συγκεκριμένη θέση θα φανεί τις επόμενες μέρες. Αν θα είναι δηλαδή ο Παπαζαχαρίας ή αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο πως ο Άρης θα κινηθεί για Ισπανό ποδοσφαιριστή ώστε να καλύψει την συγκεκριμένη θέση με τον Μανέλ Φερέρ να έχει αναλάβει την υπόθεση στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ