ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαστούκι Λαβέτσι σε μέλος της αποστολής

ROME, ITALY - AUGUST 14:  Ezequiel Lavezzi of Argentina during the international friendly match between Italy v Argentina at Stadio Olimpico on August 14, 2013 in Rome, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
ROME, ITALY - AUGUST 14: Ezequiel Lavezzi of Argentina during the international friendly match between Italy v Argentina at Stadio Olimpico on August 14, 2013 in Rome, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Εσεκιέλ Λαβέτσι έριξε χαστούκι σε μέλος του προπονητικού τιμ της Αργεντινής μετά το 2-1 επί της Βοσνίας, το οποίο κατέγραψε σε video ο Λιονέλ Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι μόνο εφιάλτης για τους αντίπαλους αμυντικούς αλλά και -ορισμένες φορές- για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο με εκείνον.

Απόδειξη η "πλάκα" που έστησε από κοινού με τον Λαβέτσι μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στη Βοσνία (2-1), με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να ρίχνει μία αιφνιδιαστική σφαλιάρα σε μέλος του προπονητικού τιμ και τον Μέσι να καταγράφει την "φιλική επίθεση" σε video μέσω του λογαριασμού του στο Ιnstagram.

Δείτε το video με το ασυνήθιστο περισταστικό μέσα στο πούλμαν της Αργεντινής, το οποίο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του "θύματος":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ