ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χατ-τρικ του Καλαντζή και "πεντάρα" επί της Άλ Ακρά

Χατ-τρικ του Καλαντζή και "πεντάρα" επί της Άλ Ακρά
Ατρόμητος

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Καλαντζή που πέτυχε τρία γκολ, ο Ατρόμητος επικράτησε με 5-0 της Αλ Ακρά

Πλέον το επόμενο τεστ είναι επί Ελληνικού εδάφους την ερχόμενη Τετάρτη στο φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου.
Η πρώτη καλή φάση δημιουργήθηκε στο 10' από φάουλ του Τάτου και κεφαλιά του Μπλένχιο που βρήκε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα αλλά επενέβη σωτήρια αντίπαλος αμυντικός και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στη φάση αυτή ο Μπλένχιο, που έκανε ντεμπούτο, τραυματίστηκε στο μάγουλο και στην ανάπαυλα του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Το 1-0 έγινε στο 32'. Οι παίκτες του Ατρόμητου άλλαξαν πολλές φορές τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Μαρίνος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Καλαντζής με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.Στο 42' ο Μπρίτο «χόρεψε» τρεις αντιπάλους του και έδωσε ασίστ τον Καλαντζή που με σουτ στη δεξιά γωνία πέτυχε το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 54'. Αμυντικός της Αλ Ακρά απέκρουσε με το κεφάλι και ο Καλαντζής πριν η μπάλα ακουμπήσει στο έδαφος με βολίδα σκόραρε.

Το 4-0 έκανε ο Βάσι με πλασέ στο 68΄κι ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Ρε.

Στο 71' σε σέντρα σουτ του Μασάρα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της Αλ Ακρά και στο 85΄από σέντρα του Κόρμπου, ο Βάσι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη ενδεκάδα:

Καραγκιολίδης, Μαρίνος, Κουτσόπουλος, Μπλένχιο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Τάτος, Θ. Καραγκούνης, Μπρίτο, Καλαντζής.

Στο 46' πέρασαν στον αγώνα οι Κηπουρός, Νάστος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Καραλής, Βάσι και στο 65' οι Φαβάλι, Κόρμπος, Μασάρα, Ρες.

Η αποστολή της ομάδας επιστρέφει το Σάββατο το πρωί από τη Φρανκφούρτη, μέσω Βερολίνου και την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Θα επιστρέψουν τη Δευτέρα με προπόνηση πρωί-απόγευμα.

* Το τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης 5ης Αυγούστου με τον Αστέρα Τρίπολης: 20 ευρώ Θύρα 4 και 15 ευρώ Θύρα 7. Στη Θύρα 1 (φιλοξενουμένων) η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

Την ημέρα του αγώνα το τμήμα διαχείρισης θα είναι ανοικτό για την πώληση καρτών διαρκείας





















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ