ΑΕΚ

Χατζηχρήστος: "Έχουμε... μπαφιάσει"

Χατζηχρήστος: "Έχουμε... μπαφιάσει"
χατζηχρηστος

Για τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες στην Ένωση μίλησε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε στον "NovaΣπορ Fm 94.6", όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: " η ιστορία αντιλαμβάνομαι πως θα τελειώσει και θα γίνει μια προσπάθεια να σωθεί η παρτίδα", συμπληρώνοντας επίσης: " εάν δεν βρεθεί μια λύση που να ξεμπλέκει την ομάδα, θα είναι αναγκασμένη να υπερασπιστούν την επένδυσή τους".

Αναλυτικά:

-Ποια η γνώμη σου σε όσα συμβαίνουν;

" Η γνώμη μου ταυτίζεται με την απλή γνώμη του φίλου της ομάδας. Έχουμε μπαφιάσει. Το χειρότερο είναι πως η κατάσταση αυτή πάει πλέον για αρκετές ημέρες. Όταν η ΑΕΚ νικά, καταλαγιάζει. Όταν χάνει, φουντώνει και ήρθαν η χθεσινές ανακοινώσεις και…".

-Η άποψη του κόσμου ποια θα είναι για το που τελικά οφείλεται το πρόβλημα; Στους μετόχους ή στον Κοζώνη;

" Δεν πρόκειται να συμπέσει η άποψη του κόσμου μεταξύ του. Ο καθένας θα πιστεύει κάτι διαφορετικό. Όλα όσα να παρουσιάστηκαν χθες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παρουσιαστήκαν πριν από δεκαπέντε ημέρες. Κάνουμε συνειρμούς. Γιατί να αφήσουμε δυόμιση μήνες να περάσουν έτσι; Απορώ, γιατί. Τόσα λεφτά, τόσες επιχειρήσεις, τόσα αξιώματα και να μην βρίσκουν μία λύση στο θέμα; Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να υπάρχει αυτή η ανακολουθία. Και έχει αρνητικά αποτελέσματα και αγωνιστικά".

-Τι πιστεύεις: Εκείνο που φαίνεται είναι πως είτε δεν έχει τα λεφτά ο Κοζώνης είτε προσπαθεί να φύγει;

" Είναι αυτονόητα τα πράγματα. Αφού δεν σου δίνουν πέντε εκατομμύρια πως θα σου δώσουν δεκαπέντε. Αυτή η ιστορία αντιλαμβάνομαι πως θα τελειώσει και θα γίνει μια προσπάθεια να σωθεί η παρτίδα όπως λένε πως έγινε με την πληρωμή του Σκόκο από τον κ.Παππά. Οι μέτοχοι που έχουν απομείνει, πιστεύω πως εάν δεν βρεθεί μια λύση που να ξεμπλέκει την ομάδα, θα είναι αναγκασμένη να υπερασπιστούν την επένδυσή τους".

- Για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης:

" Υπήρχε συνέλευση και αναβλήθηκε. Υπάρχει κλίμα έντασης και θεωρήθηκε προτιμότερο να αναβληθεί. Εμείς από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε για την υπόθεση του Κοζώνη. Γνωρίζουμε και τον κ. Μαυρομάτη και τον κ.Παπακωνσταντίνου και πως είναι φίλοι της ομάδας.

Όλα αυτά που έρχονται στην ΑΕΚ μας ενθουσιάζουν. Θέλουμε και ελπίζουμε ότι όλα είναι καλά, πως δεν μας κοροϊδεύουν. Ψάχνουμε μία ελπίδα ότι κάτι καλό θα γίνει σε κάθε περίπτωση. Και έτσι όταν έρθει το οτιδήποτε το αγκαλιάζουμε. Εγώ, στην αρχή ενθουσιάστηκα όταν έμαθα για την περίπτωση του Κοζώνη. Μετά όμως αναρωτήθηκα: γιατί καθυστερούμε και άλλα. Τελικά φαίνεται πως θα δικαιωθεί ο Πανούτσος. Όλη αυτή η παρορμητικότητα εξελίχθηκε σε εύλογα ερωτήματα και φτάσαμε να αμφισβητούμε και το γνήσιο της υπογραφής".

-Για τις φήμες που θέλουν τον κ.Κανελλόπουλο να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες;

" Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Ο κ.Κανελλόπουλος είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύθηκε –αρχικά- τον Ντέμη Νικολαϊδη. Μετά, θέλω να πιστεύω ότι μετάνιωσε. Επειδή, τον γνωρίζω, θέλω να πιστεύω ότι θα ήταν ευχής έργον να βοηθήσει. Μακάρι να μπορούσε να το πάρει εγωιστικά και να πάρει το ρόλο του ηγέτη. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει έναν ηγέτη. Έστω και αν τον επιδοκιμάζει ή να τον αποδοκιμάζει κάποια στιγμή. Για αυτό αναδείχθηκαν προσωπικότητες και ηγέτες στην ΑΕΚ όπως του Μελισσανίδη και άλλων. Και ο Ψωμιάδης ήταν ηγέτης έστω κι αν στο τέλος τον κυνηγήσαμε".

-Το κεφάλαιο "Μελισσανίδης":

" Ο Μελισσανίδης είναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ. Είναι μεγάλη υπόθεση. Τρελαίνεται με την ομάδα, έχει τσαμπουκά για την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως, όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει γύρω του δεν είναι καλό. Θα πρέπει να βγει μόνος του και να πει «αναλαμβάνω». Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει άτομα σαν τον Μελισσανίδη".



























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ