ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, μας ξεκλείδωσε το γκολ που έβαλε ο Φώτης"

UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 /  -   (EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δέχτηκε ερώτηση από το SPORT24 στη μεικτή ζώνη του "Aviva Stadium" και υποστήριξε πως η Εθνική Ελλάδας ήταν ανώτερη από την Ιρλανδία στο δεύτερο μέρος, με το γκολ του Ιωαννίδη να παίζει καθοριστικό ρόλο για τη νίκη.

Η Εθνική Ελλάδας πέρασε νικηφόρα από το Δουβλίνο, επικρατώντας με 2-0 της Ιρλανδία με τα γκολ των Φώτη Ιωαννίδη και Χρήστου Τζόλη στο δεύτερο μέρος, με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να κάνει δηλώσεις για την αναμέτρηση στη μεικτή ζώνη.

Ο 27χρονος εξτρέμ της Εγιούπσπορ, ο οποίος ήταν βασικός και στο δεύτερο ματς της γαλανόλευκης στο φετινό Nations League, ρωτήθηκε από το SPORT24 για το τι ήταν αυτό που τους είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια για να βγουν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να πάρουν το τρίποντο, με τον ίδιο να στέκεται στην ανωτερότητα της Εθνικής σε αυτό το διάστημα.

"Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι ως ομάδα. Και στο πρέσινγκ, ανέβηκα εγώ για να πρεσάρω όταν ήταν με τριάδα και φάνηκε αυτό και ο Τζόλης από την άλλη πλευρά.

Και με τη μπάλα στα πόδια ήμασταν πολύ καλύτεροι, θεωρώ ότι και οι Ιρλανδοί κουράστηκαν. Σίγουρα το γκολ που βάζει ο Φώτης μάς ξεκλειδώνει, ήταν πολύ σημαντικό το γκολ που βάζει ώστε να είμαστε πιο χαλαροί εμείς και αυτοί να πάνε να πρεσάρουν μπροστά ώστε να βρούμε χώρους.

Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ και θεωρώ ότι ήμασταν πολύ ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και κρατάμε τα άσχημα που κάναμε για να τα βελτιώσουμε και τα καλά τα κρατάμε για τη συνέχεια του Nations League και για τα παιχνίδια που έρχονται", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ