ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χαβιέρ Τέμπας: "Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα"

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League final soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at Wembley stadium in London, Sunday, June 2, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο πανηγυρισμός του Βινίσιους. © 2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της La Liga Χαβιέρ Τέμπας μοιράστηκε τη γνώμη του σχετικά με το ποιος αξίζει την Χρυσή Μπάλα, με τον Ισπανό να υποστηρίζει πως ο Βινίσιους είναι εκείνος που δικαιούται το βραβείο.

Ο Βινίσιους φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας αρκετών για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, με τον πρόεδρο της La Liga Χαβιέρ Τέμπας να αποκαλύπτει πως ο ίδιος ανήκει σε αυτή τη κατηγορία.

Ο Ισπανός υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει πραγματικά αυτό το βραβείο και εκτίμησε πως σε περίπτωση που ο παίκτης δεν το κερδίσει, τότε αναμφίβολα θα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: "Ναι ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Είναι ένας πολύ διαφορετικός παίκτης στο παιχνίδι του. Αν δεν το κερδίσει, θα είναι μεταξύ των δύο ή θα είναι κοντά σε αυτό. Και αν όχι, τότε του χρόνου. Σίγουρα θα το κερδίσει μια χρονιά".

Μάλιστα, ερωτηθείς για την περίπτωση του Καρβαχάλ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα για τη Χρυσή Μπάλα, ο Τέμπας απάντησε: "Ας είμαστε ρεαλιστές, είναι πιο δύσκολο για τον Καρβαχάλ να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα από τον Βινίσιους", με τον Ισπανό πρόεδρο να προσθέτει μετά πως αναγνωρίζει την τεράστια ποιότητα του Καρβαχάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ