ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Ακόμα ψηλότερα"

Ο Χαβίτο δήλωσε οτι όλοι πρέπει να δουλέψουν περισσότερο φέτος για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι

Παρά την κουραστική δουλειά στο Ελατοχώρι ο Ισπανός Χαβίτο δεν χάνει όπως φαίνεται τον ενθουσιασμό του και την δίψα του για τη νέα χρονιά θεωρώντας πως το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας είναι από τα πιο σημαντικά εν όψει της χρονιάς που ακολουθεί. Μια χρονιά όπου ο Άρης καλείται να αντεπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις όπου θα συμμετάσχει και πιο συγκεκριμένα στο κύπελλο UEFA και εν Ελλάδι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
"Πρέπει η ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο φυσικής κατάστασης σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνουμε οι πιο δυνατοί, τόσο σωματικά όσο και τεχνικά, ούτως ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα", τόνισε ο Χαβίτο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Metrosport και συνέχισε αναφερόμενος στο δέσιμο παλιών και νέων που έλαβε χώρα στο Ελατοχώρι λέγοντας: "Όταν δεν είχαμε προπόνηση, συνήθως κοιμόμασταν ώστε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας αλλά, πάντα βρίσκαμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα".

Σχετικά με τον νέο τεχνικό της ομάδας, τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο Χαβίτο δήλωσε πως: "Είναι ένας προπονητής που του αρέσει πολύ η δουλειά και δίνει μεγάλη προτεραιότητα στην τάξη και στην πειθαρχία".

Όσο για τον προσωπικό στόχο του Ισπανού αλλά και των συμπαικτών του για τη νέα χρονιά; "Να γίνει η ομάδα του Άρη η πιο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα, κάτι που αποτελεί και υπόσχεση προς τον φίλαθλο κόσμο του Άρη".

Κι αν η αναχώρηση της αποστολής του Άρη για το Άλμπερτβιλ της Γαλλίας είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Κυριακής το πρώτο φιλικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί γαλλικού εδάφους είναι προγραμματισμένο με την Παρί Σεν Ζερμέν στις 21 του μήνα. Το επόμενο Σάββατο δηλαδή.

Μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα και ο Αντρέα Ορλάντι Σταμπιλίν. Ο Ισπανός με τις ιταλικές ρίζες στην τελευταία επικοινωνία της Πέμπτης ζήτησε από τον Μανέλ Φερέρ άλλες τρεις μέρες κάτι που σημαίνει ότι στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Παρά την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί με την ολοκλήρωση της απόκτησής του Ορλάντι Σταμπιλίν στον Άρη παραμένουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά δεδομένης της συμφωνίας με την Αλαβές. Ο ποδοσφαιριστής είχε αρχικά συμφωνήσει προφορικά, το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά εξετάζει και ορισμένα άλλα πράγματα με τις σειρήνες από Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ αλλά και από την Αγγλία καλά να κρατούν στα αυτιά του.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ