ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Απίστευτος ο κόσμος του Άρη"

Χαβίτο: "Απίστευτος ο κόσμος του Άρη"
Χαβίτο

"Απίστευτος ο κόσμος του Άρη", δηλώνει ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των οπαδών του Άρη, ο Χαβίτο

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των "κίτρινων" αναφέρθηκε αρχικά στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ τονίζοντας πως: "Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς για να πετύχουν τους στόχους τους. Η ΑΕΚ θα θέλει πάση θυσία να μας κερδίσει. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα μπούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να έχουμε κατοχή μπάλας και να κερδίσουμε".

Σε ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει το... "ξύλο" που του ρίχνουν οι αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο απάντησε: " Πραγματικά με έχουν ανακαλύψει και τρώω πολύ ξύλο μέσα στο παιχνίδι. Το θεωρώ όμως και θετικό αυτό γιατί τα φάουλ και τα πέναλτι που κερδίζω δημιουργούν κινδύνους για την αντίπαλη άμυνα. Δεν προστατεύω τον εαυτό μου. Τις πρώτες αγωνιστικές δε με γνώριζαν οι αντίπαλοι, όμως τώρα που με έμαθαν με πιέζουν 2 και 3 παίκτες με συνέπεια να δυσκολεύομαι να βρω διαδρόμους".

Όσον αφορά για το αν του λείπουν τα γκολ τόνισε: "Σε κάθε παίκτη αρέσει να βάζει γκολ, να νοιώθει τη χαρά αυτή, όμως το σημαντικό δεν είναι να βάζω εγώ γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και πιστεύω ότι θα τα κερδίσουμε τα 4 παιχνίδια και παρόλο τα 3 δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε, στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που παίζει καλύτερα και εμείς θα προσπαθήσουμε και σε αυτά τα 3 ματς για τη νίκη".



Σχετικά με το αν του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κάτι από το ελληνικό πρωτάθλημα και να ξεχώρισε κάποιες παίκτες από άλλες ομάδες είπε: "Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πάθος που έχουν οι οπαδοί μας και μας συμπαραστέκονται σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό τους όπως οι Ριβάλντο, Καστίγιο, Λυμπερόπουλος, Ζούλιο Σέζαρ. Όλοι όμως έχουμε δύο πόδια και παίζουμε με αυτά".



Τέλος, όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει τον παλμό των οπαδών του Αρη και της Μπαρτσελόνα είπε: "Σαφώς και ο κόσμος της Μπαρτσελόνα είναι ζεστός, αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ είναι απίστευτο. Εκεί με την πρώτη στραβή παύουν να σε υποστηρίζουν, εδώ είναι τελείως διαφορετικά. Έχω αγαπήσει τον Αρη και θέλω να ανταποδώσω την πολλή αγάπη που έχω εισπράξει από το λαό του ομάδας. Όλα είναι πιθανά για το μέλλον. Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια, αρκεί να ικανοποιήσω την ομάδα με αυτά που θα προσφέρω".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ