ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Δεν μας άφησε"

Χαβίτο: "Δεν μας άφησε"
Αρης διαμαρτυρία

Με το άδικο να τους πνίγει τα μέλη της αποστολής του Άρη άφησαν χθες το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Μέσα στα αποδυτήρια κανείς δεν μπορούσε να βρει λόγια να εξηγήσει τις υποδείξεις του Καβαλιώτη διαιτητή. Μία αντιμετώπιση στην οποία στον Άρη πάντως ανέμεναν έχοντας και το περσινό παράδειγμα του γηπέδου του Περιστερίου απέναντι στον Ατρόμητο. Εκεί όπου ο Χαραλαμπίδης είχε αφήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 9 ποδοσφαιριστές.
" Είναι καθαρή αδικία", τόνιζε μετά την λήξη ο Ντόλτσε Νέτο στις δηλώσεις του για να εξηγήσει: " Το πρώτο γκολ ήταν οφ σάιντ ενώ το πέναλτι δεν έγινε ποτέ", με τον Βραζιλιάνο αμυντικό του Άρη να πρόσθεσε ότι: "Αν έπαιζε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ποτέ δεν θα δινόταν ένα τέτοιο πέναλτι αλλά δυστυχώς ο Άρης έχει άλλη αντιμετώπιση", για να καταλήξει αναφερόμενος στον Χαραλαμπίδη πως: "Κατά την γνώμη μου την επόμενη εβδομάδα πρέπει να παίξει Β΄ Εθνική".

Στο ίδιο ύφος και οι δηλώσεις του Φρανθίθκο Χαβίτο που επισήμανε ότι: " Το αποτέλεσμα είναι 100% άδικο. Ακόμη και αν ήταν αποβολή του Βιτόλο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν απέβαλε τον Άντζα αμέσως μετά", και συνέχισε: " Παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό αλλά ο διαιτητής δεν μας άφησε να πάρουμε αποτέλεσμα".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ